Дякую за такий розкішний розлогий та аргументований коментар. Любомире.. Але насправді, усе трошки простіше. Наша держава перебуває на такому витку історичної спіралі, де знаходиться в стані відносної рівноваги. В такі моменти історії поети можуть розкошувати можливістю писати про своє, позбавлене закликів таідеологічних нашарувань і, навіть, моралі... Бо поезія- не педагогіка, не плакат (хоча деякі заклики і я визнаю: Нот вар - мейк лАв)г... І сучасна поезія не повинна спонукати когось до боротьбі і бути "добрым молодцам намЁк..." Вистачить! Cуб"єктивізму хочу!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")