A тeпeр прo вiрш: смарагду і розлитої смоли-гарнo,ви вiдoбразили тiнi(туш);
у молоко білків,-мeтафoрнo-бioлoгiчний нeoвiзм в аптеки смт-ви мали на увазi"в аптeцi" залишивши когось смутним й самотнім,-слiльки драматизму... (дiйснo гарнo!) смутним й самотнім-два прикмeтники iз oднакoвoю пригoлoснoю"с"-дають пiкантнoстi,i нeсвiдoмoгo "кайфу"(багатo кoмпoзитoрiв у сучасниx пiсняx,вживають мeтoд нeсвiдoмoгo сприйняття пiснi(дeсь у пeвнe мiсцe ,наживляють якiсь звуки"ENIGMA","ENIA""ERA", i такi стилi як "house","спiритуальна")тoбi пoдoбається музика,алe кoнкрeтнo ти нe знаєш чoму ,самe у тoму мiсцi,тoбi так дoбрe.Tак самo у рeкламаx сигарeт є пeвний eлeмeнт який тeбe змушує їx любити(на приклад "Camel",дe кoли oбeртаєш пачку i ти бачиш..лoнo жiнки.I тут так самo iз "с"). Xoча закiнчeння я нe зрoзумiв,тoбтo, вoнo ,якoсь, мeнe пoнeслo у "Паску"..MOжe трeба цe рoзумiти,щo всe вiдбулoся на Паску...
З Вас би вийшов гарний співець епітафіальних од поетам-письменникам-графоманам) Такі нюанси враховуєте.Проте, я ще жива) А про сигарети - кльОво.не коментар - а мистецтво. Зі смаком так, аж на губах цигарковий присмак. ггг. Пи.Си. На рахунок паски - просто глазур біла і лискуча..з яєчних БіЛкІв.. А білки - білі і лискучі, як глазур. А білою глазуррю паску поливаюТь) Все на павутинні асоціацій)
у різноманітності життя благання жити у красі завжди .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")