До крику в серці залишила Любов сліди свої мені. Крилом безмежним нас накрила, Лишивши спогадом ті дні, Що я їх в пам'яті лишила... Вертаючи назад пітьмі Усе погане, адже сила Ховається лиш в доброті. Любов такими нас зростила - Лишатись завжди в висоті, Ніколи не втрачати крила. ...Й лишившись ми на самоті Вернемо миті, де щосили Тіла торкалися душі Й нестерпно, сильно так любили! Думки спліталися в вірші, А губи танули в цілунках. Були ми двоє на землі, Обвиті долею в дарунках, Ховали страх свій у чолі. І мов на склі - усе прозоре Плелося просторами мрій. Любов із нас робила хворих... Ти був бажань моїх крадій, А я в собі тримала море Постійних докорів й надій. Хоч час вертав в свої полони, Примушував чекати знов. В любові є свої закони, Та... Чим же є сама "любов"? ...Твої долоні я до болю Всією силою зіжму. І я з тобою. Ти зі мною. Любов у серце я візьму.
За чисті, сердечні почуття, емоційність, ніжність та закоханість, що виливається з кожного слова - 5.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")