Ти - той, який не був; ти з далечі доріг Таких як ти не відшукати - марні спроби всі. Твій погляд кличе мою душу з небуття, Вставати з попелу, з руїни.Каяття Знову зустріла на світанку. Розправлю крила - та й у широкий світ. Туди, де душу схоронили, А я прийду і воскрешу її. Я оживлю холодне сердце І на світання знов коханням напою.
не шукатиму, ти один, з небуття викликаєш душу, підніматись з попелу мушу, розправляю знову я крила - не безкрила я, а зваблива…
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")