Це кохання між двох - диво_танго сполоханих тіней. Ніби бризки вогню у розплавленім воску свічок... Це кохання терпке, наче моря схвильована піна, що у танці жаги напува невтолимий пісок.
Це кохання між двох… Це кохання – і солод, і мука. Це найтонша струна у таємних глибинах єства. Чиста музика сфер, що вібрує напруженим звуком. І плетіння світів невагома двінка тятива.
Це кохання, як хміль медом сонця по вінця налитий. І спекотне, як ніч, що зриває шалену грозу. Наче буйність садів межи зваби невинного цвіту. Наворожена мить, що сльозою стікає в росу...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")