Твоя душа мігрувала в інше тіло? – Усе одно тебе пізнаю!!!… Ти був жорстоким, так невміло – Та все одно тебе кохаю!!! Мене боїшся проти ночі, Кудись, як завжди, поспішаєш? А я загляну в твої очі – Ти мій! Ти просто ще не знаєш…
Я зробив висновок . Люди мають простір інтернету щоб себе показати і маститі хочуть друкуватися десь ... а тут залишають нам думати самим про себе , і виходити із ситуації коли виникають проблеми вже не творчого плану а дуже часто , як зберегти такі сайти як цей , бо залишаємося ми , палкі прихильники таких сайтів як цей , а інші ... вважають що тут багато дрімоти і не хочуть приділяти уваги нам . Можливо треба щось змінювати , але чи є ,тепер вже спроможність в грошах . Легко підказувати як комусь щось покращувати - а ось самі підказуни і критики підкажіть , допоможіть , а говорити і критикувати всі вміють . Як мені сказав один добрий керівник - СТАНЬ НА МОЄ МІСЦЕ І ЗРОБИ КРАЩЕ , а говорити , балакати ми всі у світі вже навчилися . і то дехто дуже гарно ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")