Для тих,хто не може без телефона.
Комутатор.
Комутатор,ти мій комутатор
Я тебе полюбила в цю мить
Комутатор,ти мій комутатор,
Як мовчу,то ня серце болить.
Понеділок,вівторок,субота,
Та, як це мені перебуть
Комутатор-це моя работа
Позвони, мені знов,не забудь.
Та ось і подружка в чеканні
Там мама,там милий-життя
Болтаю я люди до рання
Дивлюся в перед, в майбуття.
Не встигну я ноги помити
Любовник вже знову,ку-ку
Та, як це тебе не любити
Спасибі,я знов на зв’язку.
|