Всі її діти повернуться, бо люблять свою Батьківщину, лиш байстрюкам байдуже. Я поздоровила одну пані з Новим роком і, як годиться, запитала: як справи. Все погано, бо винна ця задовбана Україна. Мене до нині болить серце. Та нічого. Господь нам допоможе, переживемо. Хай щастить вам і нам, і нашій Україні.
Щиро вам дякую. Краплинка до краплинки - народжується річка. Так нехай наша любов до України виллється у велику потужну ріку, яка долає всі пороги.Будьмо!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")