( І м ' я ) Колего Овен, в день чудовий Прийми вітання від Овна, В цей незвичайний і казковий, Коли всміхається весна. І ясне сонце, і вся природа Тебе із святом теж вітає. Природна сила в тілі бродить І на нове коло час звертає. В цей день тобі дарують квіти І теплі посмішки й слова Та хочеться сміятись і радіти І легкий смуток серце огорта. Та ти всміхайся і приймай дарунки, Слова вітання щирі, а серед них мої, Букети квітів, тости, поцілунки… І хай збуваються бажання всі твої. Здоров’я буде кріпким і радують лиш діти Теплом і почуттями зігрітий рідний дім, Достаток,.. буде з ким і чому порадіти І випить чарку з друзями у нім…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")