Хай верба зеленим прутом
Пройдеться радісно по тілу,
По всіх ділянках, різко, круто,
Щоб в Вас нічого не боліло.
Побільше радості і сонця,
Достатку, віри і ідей,
Тепла і світла кріпкі волоконця
Від щирих, рідних і дорогих людей.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")