Карти всі скинуті давно Гра не належить вже тобі. В голову б’є червоне вино... І ти залишаєш двері відкритими. З ночі до ранку чорними, Лякливими фарбами втілені - Ми були такими різними. А залишились… двері відкритими. Кроки в північ чути твої - Це не наші слова, не наші думки - Ми просто маскуємось. Але вони все одно – вперед чи назад.
До неба і вниз – в нічній темноті: Орлиний політ, мов дикий ведмідь Ти загнаний тут – малюєш свій світ. У безліч зірок – до неба і в низ. До неба і в низ – без часу ця мить, Ти йдеш на пролом та сили не ті. Мов осінній листок у шаленій грі Летиш до небес і падаєш в низ.
Відкинено в пам’яті історії І тобі уже сказати нічого. Змінено усі в світі теорії І з богами всіма покінчено. В наших серцях вогонь - Відчуй самоту серед людей. Почуття що зійшли на нуль, В мозку нема нових ідей. Кроки в північ чути твої - Це не твої слова, не твої думки Ти просто лише існуєш. Але сенсу нема – вперед чи назад.
Опір по крихті зломлено - ти один Жах огортає душу – це час навпаки. Чекаєш коли прийде новий день - Він розірве коло це на шматки.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")