Мирилися, мирилися поети на "анумо" а потім, мов сказилися, підняли море шуму Навіщо ж нам "анумики" на сайті воювати? скажімо краще хором - Анумо віршувати!
Наталю,(можна я буду так до вас звертатися?)цю миролочку я обов"язково передам вихователям для приктичного втілення,а ви не ховайте свої "скарби"-виносьте на розгляд і будуть ваші мирилочки світом мандрувати і нести добро в цей світ.
От якби все так просто, я так не вмію, мабуть я злопамятний... Хоча прощати треба людей, але ж як бути коли дехто навіть після пробачення поводить себе не дуже достойно, як, заплющити очі, підставляти другу щоку коли вже побита перша? Та так і без голови можна залишитись, ні це дуже важко, звісно можливо, але... треба час, для мене все ж час хороший лікар...
Я теж ще з цим до кінця не розібралася, надто емоційна. Але працюю над цим... так що Ви з себе не дивуйтеся)))) Всі ми живемо і вчимося... напевно, все життя. Зі святами!!!!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")