Пробуйте читать свої вірші вголос. Гарні думки та почуття, але зовсім не відчувається ритм. (Рядки, які римуються повинні мати однакову кількість складів.) З найкращими побажаннями.
Зауваження слушне якщо про звичайне читання поезії. Та є у нас доприсувачі, які пишуть так звані вірші для пісенного виконання у стилі "Реп". Тут трохи складно у визначенні ритму, адже можна темпом музики "бум-ца-ца" "бумц" "ца-ца-бум" ( )звести ось цей явний недолік на нівець. Та коли вірш читати без музики - усі недоліки вилазять назовні.
У самовидців снів посеред стін плекаємо дощі завзяття .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")