ЗИМОВИЙ ЕТЮД
Золоте
мерехтіння снігу
Заспокоюється
під ногами.
Своє
світло вечірні зорі
Залишають
на шурхіт сніжинок.
Твоїм
поглядом спить серце,
Моїм
подихом чутно тишу.
Ти
назавжди залишишся з літом,
А
я зиму люблю не дуже. Тихий ритм пульсування сонця
Пробивається
крізь зіниці.
Голос
Неба в повітрі холоднім
Зігріває
знедолені мрії.
Сивий
вітер гуляє по полю
І
зимово тебе цілує.
А
мені він сумно співає
Про
свої почуття до весни.
13.02.2006
00:36
Максим Колиба народився 25 березня 1985 року. Голова ГО «Мистецький Український Рух». Видані самвидавом: збірка оповідань «Вічність» (2002), «Запах зливи» (2006), разом з МУРом – альманах «Межі» (2006).
Напрямки творчості – література, фото.
|