Клас! Прочитавши Вашого вірша, відразу захотілось змінити шпалєри на робочому столі ПК на щось зимове. Саме на ось таку зиму, змальовану Вами: ніжний сніг, засніжена дорога у світлі ліхтаря і безмежний світ...
1 кг сала рясно посипати сіллю і залишити на холоді. Через дві доби цибульну лушпайку і сало (сіль з його не стряхувать) опустити в киплячу воду. Додати 5-6 шт. лаврового листа, перець горошком, 1 чайну ложку чорного перцю і пів чайної ложки червоного, сіль і перетертий часник (2 голівки). Варити 7 хвилин з моменту закипання. Остудити, очистити від лушпайки, скласти в целофановий пакет – і в морозилку. Сало готове через добу. Так, до речі, не бійтеся промахнутися із сіллю: якщо поклали багато – сало візьме стільки, скільки йому потрібно; якщо не досолили – можна посолити ще в пакеті і знову в морозилку.
Спробуйте - готується недовго і виходить дуже смачно навіть з не самого свіжого і гарного сала.
більше рецептів можете взяти ТУТ. "Смачно написано!"
Особисто я не користувався Wikipedia, бо чомусь не дуже довіряв викладеній там інформації. Можливо й краще, коли усі будуть знати, хто автор тієї чи іншої статті. Так і довіра більшою буде і статті змістовніші.
..."аж вивертало" - мені так здається, що це про відразу до коханої людини і до кохання взагалі. А от про кохання треба щось набагато краще, набагато приємніше, тепліше, милозвучніше, солодше... (можете продовжити )
Юті великий привіт! Дуже добре, що ми знаходимо друзів на таких сайтах. Це не самохвальство мого веб-проекту, а подяка усім іншим, які діють в мережі Інтернет.
Дякую Вам, Любомире, і Вам, моїм друзям (навіть тим, які зараз з баном)
Дякую Вам, Любомире, за такі слова, але прошу Вас, не треба про мене писати... Єдина подяка від Вас - Ваші вірші, коментарі нашим поетам, яким так потрібна Ваша увага, підтримка.
Приємно, що сайт став для Вас улюбленим веб-ресурсом.