SITE LOGO
Чт, 18.09.2025, 20:17
Меню сайта
Наш опрос
Ваша стать:
Всего ответов: 493
Главная » Комментарии пользователя [shetamara]

Найдено комментариев: 1924
Показано комментариев: 131-140
Страницы: « 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 192 193 »

avatar
1794 shetamara • 20:45, 23.01.2011 [Лінк на твір]
Не може усе і усім подобатися однаково. Тому, якщо критик звернув увагу на книгу, то вона все одно щось значить. Навіть, якщо там є якісь зауваження. Результат є!
avatar
1793 shetamara • 20:42, 23.01.2011 [Лінк на твір]
Сашо, але ж потім поясните для тих, хто не зрозумів? Бо ж цікаво!
avatar
1792 shetamara • 18:52, 23.01.2011 [Лінк на твір]
confu9
Сашо, ну не зрозуміла, буду ще читати. shy
avatar
1791 shetamara • 18:51, 23.01.2011 [Лінк на твір]
up
Гарно!
avatar
1790 shetamara • 16:37, 23.01.2011 [Лінк на твір]
Ні в якому разі тут не потрібна. То просто мої думки після прочитаного.
avatar
1789 shetamara • 15:37, 23.01.2011 [Лінк на твір]
Знайома ситуація. Можливо, що не любов залишилася, а пам"ять про ті юні почуття. up
avatar
1788 shetamara • 14:42, 23.01.2011 [Лінк на твір]
Гарні слова Ви знайшли для вираження своєї любові до мови, чи не пробували Ви писати прозові замальвки? Тут, як на мене, вона була б доречнішою.
avatar
1787 shetamara • 14:39, 23.01.2011 [Лінк на твір]
"А він тінню услід іде,
І однако наздожене" - ці рядки нагадали мені пісню Висоцького "Я несла свою беду", яка завжди переслідувала ЛГ, як у Вашому вірші СУМ.
up

http://www.youtube.com/watch?v=zl_I2f0W9hE

avatar
1786 shetamara • 17:54, 22.01.2011 [Лінк на твір]
50 гр. масла (розтопити),
Дві столові ложки меду,
Двя яйця,
Чайну ложку соди,
Стакан цукру.
Розтопити суміш на паровій бані, потім добавити муки, скільки візьме, пекти у розігрітій духовці 180°. Випечене тісто стає коричневого кольору.
Для пряників качати товсті коржі( я печу корж, а потім уже вичпеченим поки гарячий, видавлюю прянички різної форми, або ріжу на квадратики і ромбики, тоді немає залишків. Так щвидше і економить місце у духовці.), а для торту тонесенькі коржі(якщо рвуться, то намотувати на качалку, а потім розстеляти на жаровню). Крем - густа манна каша і у теплу добавити масла, яйце , цукор і какао (усе за смаком). Прянички смачні, коли сухі, а торт їдять наступного дня, щоб розм"якнув.
Що тануть в роті, то правда.
avatar
1785 shetamara • 16:43, 22.01.2011 [Лінк на твір]
А ми смакуємо Вашими творами, як хлопець бабиними медяниками. :)
Форма входа
Друзья сайта
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ: Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Copyright MyCorp © 2025 Хостинг від uCoz