Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Пт, 19.04.2024, 06:59
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [797]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Сторінка "ПОЕЗІЯ та ПРОЗА" завантажувалась:
Всего ответов: 215

Ваша думка

    З цього дня наш сайт працює протягом 823 дні. За цей час відбулось багато змін - у дизайні, у розділах, форумі. Проте нічого б цього не було, якби не Ви, шановні поети та любителі поетичного слова. Ви завжди підказували що, де і як потрібно зробити, щоби сайт став кращим. Звичайно, не все вдавалось виконувати - обмеження можливостей серверу та і моїх власних знань.

    От і сьогодні, звертаюсь до Вас, з проханням допомогти визначити, що на Вашу думку є першочерговим у проведенні роботи над сайтом: чи то новий, простіший розділ допомоги, чи то невеликі зміни у дизайні, додавання нових нагород та ін.

    Протягом тижня на сайті буде тривати відповідне опитування (воно буде висвітлюватись зверху усіх обрани для перегляду новин). Та якщо Ви не знайдете там першочергового завдання - пропонуйте його у коментарях до цієї новини. Можна обирати кілька відповідей - це й буде визначати першочерговість робіт

    Дякую!
Розділ новин: Усе навколо нашого поетичного сайту | Опубліковано: virchi



Коментарів: 18
avatar
1 shetamara • 14:56, 06.05.2009 [Лінк на твір]
yes
Приємно те, що мало хто гонеться за нагородами і автори хотять конкурсів, вікторин, точніше - росту.
hands
avatar
2 virchi • 13:46, 07.05.2009 [Лінк на твір]
Я здогадувався що саме так і буде. yes
... але ще є час... :)
avatar
3 Архип • 15:31, 07.05.2009 [Лінк на твір]
1.Ну є дуже багато пропозицій) По-перше це внесення таких ланок як вірш тижня, вірш місяця... Де буде наприклад 20-ть найкращих віршів. А також змінити 5-тибальну шкалу оцінювання на двохбальну або трьох.. тобто подобається - нормально - не подобається!
2.На рахунок дизайну! це взагалі моя думка але я не люблю коли багато красок і все схоже на світлофор... Тобто зробити сайт більш солідним. У порівнянні з одягом. Зняти з нього Ямайську сорочку і одіти в джентльмена. А також щоб замість новин, була свіжа поезія, або проза...
3. Пропускати менше поезії. Тобто в тиждень автор має право представити 3-и твори! І не більше одного за день! Також пропоную створити спілку х 20-30-ти чоловік, що будуть згодні коментувати всі вірші авторів. І виносити оцінки!!!
4. створити 3-4 ри щорічних конкурси. А також кожного року випускати Інтернет книгу, яка зібрала б найкращі твори сайту.
5. Змінити назву і лозунг сайту. Як на мене Вірші, і лозунг Анумо знову віршувати також несолідно! Ось наприклад Поетичний мур, чи щось у цьому плані. Допустимо кожний може висунути свою пропозицію назви і окремо лозунгу а потім проголосувати! А також символ і герб!
6. Зняти мораторій з російської мови… і зробити таку ж ланку поезії яка зараз є. Але підписати не російська а вірші іноземними мовами. Тому що я впевнений, що будуть вірші польською, італійською, англійською, російською, французькою та іншими мовами.
7. Ну я думаю цього досить!))) Тому що нове приходить коли бачиш старе.) Але це лише пропозиції…

Дякую за увагу!

avatar
4 virchi • 23:05, 07.05.2009 [Лінк на твір]
Дякую за солідний пакунок порад! З однією частиною пропозицій погоджуюсь, з однією частиною вагаюсь, а є і проти котрих. Та головне, що є поради, які спільні з тими, що надавали раніше інші користувачі. Це добре.
Щось виконаю зараз, щось потім, а є і такі, які не від мене залежать :)
avatar
Гарні пропозиції але от за зміну назви я незгідна. Мені дуже подобається Анумо знову віршувать.
avatar
7 Sofi • 15:06, 08.05.2009 [Лінк на твір]
Мені подобається!
Згодна з усім, окрім 3-х бального оцінювання
avatar
9 Архип • 15:10, 08.05.2009 [Лінк на твір]
А як на мене 3-х бальне оцынювання найкраще) Вырш або неподобаэться, або нейтрально (не зачіпає), або ви у захваті від нього!
avatar
8 Sofi • 15:07, 08.05.2009 [Лінк на твір]
Хоча ще назву треба лишити....
avatar
10 Архип • 15:17, 08.05.2009 [Лінк на твір]
Просто розумієш. На принципі футболу. Є команда Динамо, Дніпро, Шахтар. Просто назва повинна бути узагальнена.. а не в стилі давайте забивати гола) Взяти музику, вона ближче до поезії ніж футбол! Основним виступає назва колективу. Нарпиклад Тінь Сонця, Вій. Також і музичні сайти, мають узагальнену назву. Навіть Налогова служба України. Звучить, а якби називалась. Гайда збирати податки) Ну це на мою думку, вона може бути й хибною...
avatar
12 Sofi • 17:02, 08.05.2009 [Лінк на твір]
Отут ти правий!
Треба подумати..... ти мене вже переконав.....тоді пропонуй назву!
avatar
13 Архип • 17:13, 08.05.2009 [Лінк на твір]
Для того щоб думати про назву потрібно, що б Василь погодився зі зміною) Я просто привів приклад Поетичний Мур, Фортеця, ПроЛіт, ітд.... треба провести конкурс де запропонують охочі назви! І провести голосування)
avatar
Сайтів де публікують вірші тьма... з цим проблеми немає. І назви у більшості пафосні.
Анумо знову віршувать це місце де збираються люди з одними інтересами, де є діалог.
Тут немає поділу на графоманів і неграфоманів і так далі...
Кожний хто написав вірш може його опублікувати і його не закидають тапками і незацькують за те що він технічно чи ще якось недосконалий.
Анумо знову віршувать це заклик до творчості.
Особисто я буду відстоювати цю назву.
Не в імені людини справа, а у її вчинках.
Так і тут. Давайте віршувати!... чи потрібно щось ще додавати? Ні.
Це моя думка)))))))
avatar
15 shetamara • 16:02, 09.05.2009 [Лінк на твір]
Підтримую!!!
avatar
6 shetamara • 14:44, 08.05.2009 [Лінк на твір]
Мені теж подобається назва сайту. Щодо розміщення віршів різними мовами, то, як на мене, у тому наш сайт і оригінальний, що тут друкуються твори тільки на українській (хоча й сама пишу на російській іноді). А якщо й створити розділ віршів іноземними мовами, то із вимогою хоча б простенького перекладу змісту, бо не усі ми тут поліглоти.
avatar
11 Архип • 15:23, 08.05.2009 [Лінк на твір]
Просто я рахую мова для поета, як музичний інструмент для музики. І чим більше мовами пише поет тим більше він може самореалізуватися.Але на мою думку мовний "сегмент" не є основним. Українська так українська)
avatar
16 octava • 22:00, 09.05.2009 [Лінк на твір]
Знаєте, коли я вперше натрапила на сайт "Анумо знову віршувать", у мене виникла така гарна асоціація із ретро-програмами "Анумо, хлопці", "Анумо, дівчата"... (не смійтеся!). Саме це "Анумо" - таке собі легеньке спонукання, запрошення до віршування. Адже сайт збирає не лише майстрів високого класу, а й початківців. Любов до поезії та слова - це те спільне, що об'єднує нас (хоча інші наші інтереси, Наталочко, зовсім різні). Серед нас є викладачі, студенти, журналісти, селяни, заробітчани, мрійники, реалісти, - навряд чи "джентельменське вбрання" пасуватиме нам, цій різношерстній публіці, а, отже, і сайту ( чого варті коментарі до творів, що іноді розростаються до розмірів диких джунглів - у яку "трійку" з краваткою їх можна одягнути?) Нехай собі солідні податківці збирають податки - то їх обов'язок. Ми ж є неформалами, збираємося не з примусу і не для того, щоб набрати високих балів, а тому, що так нам і авторам сайту хочеться. Я - за "АНУМО..."

Щодо "покращувальних пропозицій", то вони, насмперед, стосуються головної сторінки - обличчя сайту:
- якщо тут подається НОВИНА, то вона повинна бути свіжою (на те вона й новина). Скажімо, сьогодні, 9 травня, повідомлення типу "МеждународньІй День театра отмечается 27 марта" у декого може викликати посмішку, а дехто зробить і не дуже похвальні висновки;

- важлива ІНФОРМАЦІЯ чи повідомлення має якимось чином привертати до себе увагу
( позначатися певним символом, чи яскравим кольором чи т.п), оскільки є ризик, що вона залишиться непоміченою або на неї прореагують із запізненням. Адже багато із нас заходить на сайт, прошкує, насамперед, до "Нової поезії та прози", залишок сил і часу витрачає на враження від неї, коментарі, публікацію власного "творіння"... Чи не так?

Підтримую пропозицію Володі (Архипа) створити розділ "Твори іноземною мовою" (можливо, у "Тематичному?"), проте, як радить Тамара,із бажаним перекладом українською (звісно, крім російськомовних, які ми зрозуміємо і так). Гарні думки і щодо проведення щорічних конкурсів та створення Інтернет-книги кращих творів. Проте це ще слід добре обмізкувати (насамперед, адміністрації сайту), винести окремим питанням і обговорити більш детально.
А в цілому структура і робота сайту, на мою думку, досить добра. Принаймні, його обличчя запам'ятовується.

avatar
17 virchi • 02:38, 09.06.2009 [Лінк на твір]
Вітаю усіх! Дякую за голосування! Тепер усе очевидно - більшість користувачів бажає щоби першочерговим було створення конкурсних сторінок. З сьогоднішнього дня починаються роботи щодо їх створення - "Кращий твір місяця" та кращий твір за назвою пори року.

Прошу Вас надати свої пропозиції щодо назви сторінок кращих творів, визначення яких буде проводитись після зміни кожної пори року. Наприклад замість звичної назви "Кращий вірш осені" можна назвати "Осінній етюд" чи якось по інакшому. Тож прошу Вашої допомоги! Ну а свої назви лишайте тут, у коментарях до цієї новини. yes


Чекайте на новини та запрошення визначати кращі твори!

avatar
18 guska • 07:21, 11.06.2009 [Лінк на твір]
Мої пропозиції:
літо - "Веселкова пісня"
осінь - "Стигле зерно"
зима - "Кришталева нота"
весна - "Бузковий сонет"
Поки ліпшого в голову нічого не прийшло, мабуть винна спека.

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz