Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Пт, 26.04.2024, 17:39
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Чи заповнюєте при публікації поле КЛЮЧОВІ слова/ТЕГИ?
Всего ответов: 161

Як зустрічати новий 2013 рік (рік Чорної Водяної Змії)

ВІТАЮ   З   НОВИМ  2013 РОКОМ!!!


Як зустрічати новий 2013 (рік Чорної Водяний Змії)

У китайському зодіаку Змія – це шостий знак.

На китайській мові Змія називається – Ши.

Під управлінням Змії знаходиться час доби від 9.00 до 11.00.

Полярність – Негативна.

Елемент – Вогонь.

У західному зодіаку Змії відповідає знак зодіаку - Діва.

Рік Змії, як і всі інші символи років (Дракон, Тигр, та інші) вважався символом на наступні роки: (… 1917 рік – 1929 рік – 1941 рік – 1953 рік – 1965 рік – 1977 рік – 1989 рік – 2001 рік – 2013 рік...). Змія вступить у свої права 10 лютого 2013 (за Китайським календарем).

Вода – це космічний елемент 2013 року. Воді притаманні такі характеристики як мінливість, рухливість, динамізм.

Колір 2013 року – чорний. Крім чорного кольору Змії відповідає зелений і синій (блакитний) кольори.

Чорна водяна Змія – Це талісман 2013 року. Чорний колір характеризує полярну ніч, Космос, колір глибини вод, це «тьма над безоднею». Чорна водяна Змія принесе людям приховані несподівані зміни,
мінливість і нестабільність. Тому в рік Змії перш, ніж щось робити, потрібно все ретельно обдумати і спланувати. Потрібно стати набагато обачнішими і обережнішами.

Люди, які народилися в рік Змії і їх характер.

Такі люди від народження наділені мудрістю, але вони часто неговіркі зі складним характером. Часом вони пихаті й егоїстичні. Часто їхні справи  йдуть добре, але вони залишаються скупуватими. Такі люди покладаються тільки на себе і не завжди вірять інших, і тому нерідко перегинають палицю. Це люди володіють цілеспрямованим і рішучим характером. Свої невдачі гостро переживають. Це пристрасні натури, хоча якщо судити за зовнішніми ознаками, то може здатися, що вони спокійні. Їм зазвичай властива зовнішня і внутрішня привабливість.

Зміям ідеально підходять: Півень, Буйвол.

Абсолютно не підходять: Кабан, Тигр.

Підходять більше або менше: Дракон, Кролик, Змія, Миша, Вівця, Кінь.

Найбільш загадковим і наймудрішим, в порівнянні з людьми інших знаків китайського гороскопу, є людина, народжена у рік Змії. За допомогою своїх прихованих можливостей така людина здатна стати політиком, фінансистом, богословом, філософом. Змія – це людина-мислитель, який любить хорошу музику і книги, любить добре жити і красиво одягатися, воліє витончену їжу, тягнеться в житті до гарних речей. У неї є вроджена елегантність.

Люди, народжені в рік Змії, люблять спілкуватися на теми, які їм цікаві. У спілкуванні така людина більше звертає увагу на цікаві та незвичайні теми, ніж на малозначні і абстрактні.

Вони володіють особливим почуттям, яке дозволяє їм відрізнити вигідну ідею і правильно оцінити ситуацію.

Це впевнені в собі натури, які рідко турбують себе вислуховуванням чужої думки. Але ця їхня сторона особистості має і негативний характер, оскільки вони можуть стикатися із проблемами, якщо відмовляться прислуховуватися до конструктивних порад. Тобто, для таких людей складно вислухати деколи слушну пораду, однак, в скрутну хвилину, вони терплячі з проблемами інших і здатні подати руку допомоги.

Людині року Змії слід пам'ятати, що життя – це не тільки змагання і робота, а ще й вміння відпочивати і розслаблятися. Хоча, навіть якщо і з'являється можливість відпочити, ці люди все одно думають у цей час про справи.

Ці люди часто створюють навколо себе коло турботливих і відданих друзів. Але, навіть будь-яка дрібниця здатна пробудити їх природний гнів вельми швидко, особливо якщо, коли хтось висловлює їм недовіру, нашкодив близьким або коли їх довіра була використано в чужих інтересах.

У Рік Змії народилися: М. Некрасов, О. Радищев, І. Гете, В. Маяковський, С. Халтурін, Ф. Достоєвський, О. Керенський, Г. Гейне, А. Лінкольн, Д. Дідро, Мао Цзедун, К. Цеткін, К. Ворошилов , Ж. Прудон, І. Ріббентроп.

Змія завойовує світ завдяки своїй чарівності, яка заворожує, та за допомогою яду. У змії бездоганний стиль, починаючи від одягу і закінчуючи вмінням тримати себе на людях, що дозволяє їй виділятися в натовпі. Людина року змії здатна над будь-ким взяти верх, але на щастя, часто веде з себе іншими дружелюбно і приходить нерідко на допомогу жертвам власної чарівності.

Через свою серйозність і небалакучість, змії можуть здатися співрозмовникам похмурими. Але з іншого боку вони здатні переконати будь-якого співрозмовника своїм красномовством тоді, коли їм потрібно сказати щось дійсно важливе. Змія здатна утримувати величезну кількість
інформації в голові і здатна, коли потрібно, підтасовувати факти.

У водяній Змії багато інтересів. Вона все життя з захопленням навчається, має яскраво виражені здібності до дослідницької роботи і здатна стати видатним фахівцем у своїй сфері діяльності. Змія розумна, володіє чудовою пам'яттю і непогано розбирається в питаннях грошей, фінансів і бізнесу. Незважаючи на тихий і стриманий гомін, володіє сильним характером, який дозволяється людині року Змії домогтися свого. Змія дуже віддана друзям та членам своєї сім'ї.

Як і в чому зустрічати рік Змії (2013 рік)?

Змія не любить багато галасу і зайвих рухів. Тому зустрічати рік водяній Змії слід в невеликій компанії – це може бути тісне коло родини або невелика компанія друзів. У це добре і світле свято (новий рік) слід викинути з голови всі похмурі думки і турботи і повністю розслабитися.

В одязі повинні фігурувати чорні і темно-сині тони – адже 2013 рік – це рік Чорної Водяний Змії. Вважається актуальним і зелений колір.
Жінки будуть чудові в облягаючих, гладких нарядах, які нагадують візерунчасту, зміїну шкіру. Чоловіки можуть в свій костюм внести різноманітність за допомогою краваток, таких же візерункових, як зміїна шкіра. В прикраси повинні входити дорогоцінні й напівкоштовні камені, а справжні діаманти стануть особливим «шиком».

Будинок слід прикрасити традиційним новорічним декором і обов'язково знайти місце для того, щоб розмістити зображення (картину) символу 2013 р. або пару статуеток змії. Змія любить запахи, тому можна замовити ароматичні свічки з квітковими і деревними ароматами.

На середину новорічного столу потрібно обов'язково поставити гілочку сосни, яка на сході вважається символом довголіття. На ялинку слід не забути повісити талісман 2013 року – невелику Змію: їй обов'язково підлестить така увага.

Що повинно бути на новорічному столі при зустрічі року Змії?

Оскільки Змія вважається любителькою делікатесів та іншої розкоші, то зустрічати її слід чимось незвичайним. Можете оформити стіл таким чином: на срібному підносі розташувати човники з ікрою та маслом, пливучими до гігантського копченого Вугра (чимось вугор схожий на змію і вельми смачний). Вугор згорнути зміїними кільцями і нарізати на шматочки. Ви можете придумати щось своє і оригінальне – Змія обов'язково відзначить вас оригінальністю.

Традиційно вважається, що на новорічному столі має бути риба. Так повинно бути і при зустрічі 2013 року. З риби слід віддавати перевагу форелі або сьомзі. Оскільки любить Змія кроликів і зайців, то обов'язково, щоб на столі був кролик. Приготуйте з нього якусь страву, наприклад, грецьке блюдо «стіфадо». Обов'язково потрібно приготувати щось із м'яса, яєць, приготувати гарячі страви, оскільки вважається, що
змія їх любить, і таким чином, ви на весь рік отримаєте від неї прихильність. Змія любить натуральні продукти, тому на святковому столі має бути багато закусок з натуральних свіжих продуктів. Це можуть бути закуски зі свіжих овочів, з додаванням зелені, яку слід додавати не тільки в салати, але і в гарячі страви – тобто, додавати зелень скрізь, де доречно. Так як Змія воліє натуральні продукти, то слід відмовитися від усіх напівфабрикатів. Згідно зі східним повір'ям Змію можна задобрити гарбузом. Тому виберіть який-небудь рецепт з гарбуза і приготуйте з ним блюдо, яке всім буде до душі. Гарбуз можна запекти в духовці, приготувати в маринаді з овочами або горіхами тощо.

Радісно зустрічайте Новий 2013 (Рік Чорної Водяний Змії). Але пам'ятайте, що потрібно провести без метушливості поспіху новорічну ніч, насолоджуючись сповна кожним чарівним миттю.

Джерело: sitesovety.ru

Розділ новин: Зі святом! | Опубліковано: AN_Kravchuk

    Ключові слова (теги) матеріалу: Анна Кравчук, новий рік, рік змії


Коментарів: 3
avatar
Анютко,дякуємо за цікаву інфорацію.З НОВИМ РОКОМ!
avatar
2 malovana • 12:22, 31.12.2012 [Лінк на твір]
Дякую, Вітаю всі-усіх. Щастя.Терпіння.Удачі.Креативності.Взаємопорозуміння.

avatar
3 Koshkina • 17:11, 31.12.2012 [Лінк на твір]
дякую ,п. Анно, за гарні і цікаві повідомлення! З Новим роком! Нехай задумане здійсниться! up

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz