Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Пт, 29.03.2024, 11:03
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [344]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [796]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [21]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [76]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Чи заповнюєте при публікації поле КЛЮЧОВІ слова/ТЕГИ?
Всего ответов: 161

Нові можливості для користувачів

На прохання користувачів на сайті відкрита можливість у каталозі "Поезія та проза" видаляти власні твори, коментарі.
Про можливості дивіться у відповідній таблиці.









Якщо певний вид можливостей на сайті для Вашого аккаунту не працює, пишіть про це у коментарях до цієї публікації.

Пропозиції, зауваження щодо роботи сайту лишайте у відповідній темі форуму, що за цим лінком.
Розділ новин: Усе навколо нашого поетичного сайту | Опубліковано: virchi

    Ключові слова (теги) матеріалу: поновлення сайту, права користувачів, таблиця прав користувачів, допомога користувачам, нові можливості користувачів


Коментарів: 19
avatar
1 virchi • 00:13, 30.04.2013 [Лінк на твір]
Зверніть увагу щодо нової можливості видалення коментарів до власних творів!

Сподіваюсь, значних суперечок, які були раніше щодо коментарів, які ображають користувачів, більше не буде.

Проте перед видаленням певного коментаря, сім разів подумайте, а вже потім натискуйте на позначку "видалити", адже можна прийти до того, що професійної, виваженої думки щодо свого вірша більше не отримаєте...
avatar
2 Koshkina • 08:41, 30.04.2013 [Лінк на твір]
Люди, які себе дуже люблять, бо бояться бути ображені, так вони вважають, будуть видаляти непотрібні, на їхній погляд ,коментарі. І тоді, залишаться самі гарні, самі пестливі....Мабуть- це таке хворобливе щастя....
avatar
3 virchi • 09:31, 30.04.2013 [Лінк на твір]
Можливо, але я мав на увазі що будуть видалятися коментарі, які справді ображають людину. Так можна уникнути багатьох конфліктів на сайті.
Сподіваюсь коментарі-критика не будуть видалятися.
З іншої сторони, як писав раніше, якщо користувачі будуть бачити, що їх коментарі видаляють певні автори, то думаю, більше коментувати їх вірші не будуть.
avatar
Дякую щиро адміністрації сайту, що прислухалися до думки авторів і ввели багато доступних опцій. Надіюся, що вони будуть на користь користувачів сайту. А також більша кількість читачів буде відвідувати сайт, бо для автора головне - це велика кількість читачів.  І зовсім не погоджуюся з автором (Кошкіною), а саме: коментарі треба писати такі толерантні, щоб не ображати автора, а допомогти йому. Потрібно в критиці конкретно вказувати, що треба змінити і як, щоб було краще. Можна допомогти підібрати риму, або вирівняти склади, а не писати в  коментарях з критикою, так як пише пані (Кошкіна), коли її попросила Галина Несмашна про допомогу,: - Я сама прочитала в інтернеті, мене ніхто не вчив і ви самі прочитайте. Не всі можуть прочитати і зрозуміти, а комусь треба розкласти все на поличку, розжувати, так як це зробила я. І Галина зрозуміла і тепер в неї майже все наладилося. Я не хвастаюся тим, що я допомогла, я просто наголошую, що критика повинна бути обов"язково, але для того, щоб допомогти, а не показати, що хтось розумніший від іншого.  Я юрист і допомагаю завжди конкретно, а не просто так, на словах.  А допомагаю я завжди в приватних повідомленнях. Зі сторони краще видно, як можна змінити і що. Я сама вчуся і хочу, щоб мені допомогли, але чітко і якісно....
А сильну критику треба писати тільки в приватні повідомлення, тому, що  така критика в повідомленнях сприймається, як допомога, а під віршем, як висміювання і приниження автора.  А саме головне, щоб після вашої критики залишився гарний настрій і бажання писати вірші взагалі.... І теж головне, ми повинні думати про наших  читачів. Коли читачі побачать під всіма віршами негативну критику, то їм не буде бажання читати ці вірші і заходити на цей сайт. І цитую  слова адміністратора сайту:- З іншої сторони, як писав раніше, якщо користувачі будуть бачити, що їх коментарі видаляють певні автори, то думаю, більше коментувати їх вірші не будуть.  Я підтримую цю думку повністю....
Саме головне не нашкодити авторам, а саме: - не відбити бажання писати вірші, а читачам - читати. Бажаю всім авторам творчого натхнення і великого бажання писати, а на критику дивися з усмішкою!  Усмішка і добрий настрій - продовжує життя! Живіть радісно і щасливо! Всіх вітаю з Воскресінням Хрестовим!! ...З повагою, Алла Баранкевич!
avatar
9 Koshkina • 15:55, 30.04.2013 [Лінк на твір]
Що Вам не подобається, пані Алло? Бачте, я Вас не називаю псевдонімом, або ще якимсь словом, бо маєте гарне ім'я. І чому я повинна Вас вчити. Треба і самим книги відкривати.
Залишайтеся із своїми солодкими коментарями ...Буде на сайті тихо , спокійно, як на болоті. Які ж всі ранимі, ніжні, глядіть не зламайтеся.. ......Наснаги!!!
Може мені вже зовсім нікому нічого не коментувати?,,....Треба подумати....
avatar
Вибачте,  я хотіла дещо змінити в повідомленні, а воно чомусь розмножилося і я не вмію нижнє повідомлення стерти. Зітріть будь ласка.! Дякую!
avatar
6 virchi • 13:23, 30.04.2013 [Лінк на твір]
Здається Ви можете видаляти власні коментарі. Спробуйте, чи вже це зробили?
avatar
7 malovana • 13:54, 30.04.2013 [Лінк на твір]
Дякую за інформацію, пане Василю! Я завжди за критику( на своїй с торінці, буду рада)в значенні, яке вище пояснила пані Алла)
avatar
8 Asedo1949 • 15:17, 30.04.2013 [Лінк на твір]
О, два дні не була на сайті, а вже стільки нововведень... Позитивно відношуся до новизни, бо вона завжди цікава, але поки сама не зрозумію принципу роботи, то не зможу сказати на скільки вона корисна, та й потім час розставить все на свої місця, бо тільки в порівнянні можна зрозуміти, що добре, а що погано... життя покаже.
avatar
А я вважаю,якщо робиш якесь зауваження,вказуєш на помилку,
то потрібно вказати і на те,як її позбутися (і в коректній формі),
Я живу за правилом :" Скажи людині добре слово,а погане й
без тебе знайдеться кому сказати!" Ті суперечки,які виникають,
залишають не приємне враження у багатьох користувачів,а не тільки у тих,
хто сперечається. ХОЧУ МИРУ І ДОБРОЇ АТМОСФЕРИ НА УЛЮБЛЕНОМУ САЙТІ
avatar
11 virchi • 20:13, 30.04.2013 [Лінк на твір]
... додам, що раніше ці нововведення не були потрібні, адже користувачів було не так багато. Тепер, коли на сайті людно, мені, як адміну, важко вгледіти за усіма коментарями, тому частину своїх повноважень передав вам, друзі.
avatar
12 popeljushka • 11:35, 01.05.2013 [Лінк на твір]
Шановний пане Василь.
Ваш сайт дуже насичений як технічно так і інформаційно і досить розгалужений. Відчувається, що Ви виділяєте для нього багато часу і вміння, а головне, відноситеся до всього, що тут діється із душею. За це Вам від багатьох велике спасибі.
Наведені тут таблиці думаю, що  зрозумілі для більшості і ставлять багато чого на свої місця...
Але, мабуть було б доцільно помістіти сюди ж і на видному місці інформацію про те, що потрібно для того, аби Ви перевели реєстровця із однієї групи в іншу, зільшивши трішеки його можливості, зокрема знявши злощасну премодерацію.  Можливо це пояснення уже десь є, але хай буде все в купі і на видному місці.

А тепер ще раз про головне: По статистиці Вашого сайту друзіів тут 148 при тому, що реєстровців  1434, у десять разів більше.  Невже такий жорсткий у Вас фільтр і стільки зловмисників навкруги, що практична більшість фактично безправні? Не знаю як іншим, але особисто мені у такому безправному статусі тут дуже  не комфортно... 

Щиро дякую.
Веселих свят!
avatar
13 virchi • 12:42, 01.05.2013 [Лінк на твір]
Кілька разів на рік звертаюсь до користувачів групи "Друзі" та вище за можливостями про їх рекомендації щодо переведення "реєстровців" до "Друзів". Рекомендація користувача, який вже давно на сайті про переведення когось до іншої групи - привід до дії. Відмови були, але їх було 1 чи 2 за весь час роботи сайту.
avatar
14 popeljushka • 16:04, 01.05.2013 [Лінк на твір]
Перш за все, дякую за кредит довіри !  Із таким статусом я тут уже як рибка у воді :)
-------------------
Не сприймайте наступне як повчання, але мені б хотілося щоб сайт мав той розвиток, на який заслуговує.
Тому маю припущення, що більшість із реєстровців після першої спроби розмістити свій твір, втрачають інтерес до сайту і покидають його, так як і я хотіла це зробити. Це лише попелюшки вміють по зернятку перебирати :)

Хочу викласти і своє бачення розв'язки цієї проблеми:
Тому мабуть варто подумати над тим, щоб переназвати та створити ще кілька груп:

1. "Реєстровець" або "Читач", 2. "Друзі сайту"
3."Автор-початківець", 4."Автори", 5. "Авторитетні автори",
6. "Редколегія", 7. "Жюрі", (для підбору творів у черговий випуск) 8. "Менеджер проекту"
9. "Видавець", 10."Меценат",
а уже потім технічні працівники - 11. "Модератори" та 12. "Адміністратори".
При чому,  перехід із першої у другу групу може бути без особливих заслуг, але як заохочення до дій, і після того, коли модератор переконався, що це не спам і не робот-машина зареєструвалася. Звичайно, що можна попередити "Автора-початківця", що йому цей статус разом із правами та можливостями надається разом із кредитом довіри, і, якщо він його не виправдає, або йоому цей статус не потрібен і він бажає залишатися лише читачем, то він   сам може змінити цей статус. (Такі опції можна налаштувати на цьому ресурсі і не обовязкового аби їхні опції були різними).

Перехід в інші групи уже дійсно можна буде налаштувати по "заслугах" на сайті або за призначенням. Це буде стимул для роботи і допомоги.  Скажімо у разі видавництва у майбутньому чергової спільної книжки (а це можна організувати),  автор із різних груп оплачує менший відсоток від рівної частки. Наприклад:  Автор-початківець - 120%,  Автор - 100%,  Авторитетний автор - 80%, Редколегія - 60% (За нього оплачує Меценат, якщо такі появляються, або сайт.   Адміністраторів, Модераторів та Менеджерів заохочувати коштами, заробленими сайтом. (Один із механізмів зможемо обговорити після свят).
По ходу буде також можливість створювати багато інших заохочень до співпраці. Таким чином, сподіваюся, що сайт матиме ще більше перспектив і  задатків для розвитку.
===================

Дуже було би добре, якби до обговорення цих думок долучалися всі,  хто небайдужий.
Бодай вказати, те, що він слідкує за розгортанням подій і підтримує те чи інше або ні.  Ресурс е дозволяє у зручній формі... Це і буде перший тест на "активність" :)

PS  Зовсім не обов'язково, щоб ініціатором цього всього була Попелюшка. Це уже до порад долучився Sanator. Я лиш озвучила :)
avatar
15 virchi • 23:41, 01.05.2013 [Лінк на твір]
Колись і над цим працював, але так і не впровадив нові групи. З досвіду скажу, що чим більше груп, тим складніше. А ще не хочеться когось вирізняти. Є 4 основні групи. Думаю цього достатньо. А ще знову повернусь до самого серверу. На сайті не так багато можливостей, щоб їх надавати новим групам. Якщо цього не буде, то це лише нові назви для тих самих можливостей. Для того, щоб відзначити користувача, є додаткові можливості, як от "довіра", нагороди...
Ні в якому разі не кажу, що Ваша пропозиція ніколи не буде впроваджена в життя. Ні! Можливо незабаром і введу нову групу. Але поки ще зарано. Можливо давайте це послухаємо інших користувачів...
avatar
16 popeljushka • 13:08, 02.05.2013 [Лінк на твір]
поясню чому потрібно більше груп. Перш за все  - нововведення матиме психологічну, моральну і фінансову зацікавленність номінантів.  Критерії по сумі балів (чи якось по іншому) визначите самі із практики та виходячи із загальної користі для сайту і спільноти.  Появляється в учасників віха, до якої  варто тягнутися як із моральної так і з фінансової точки зору. Фінансову вигоду я натякнула. В існуючому варіанті - "друг" - він і в Африці "друг". Переліз за цю щабель, а далі можна і лаври пожинати. Все одно далі нікуди.. ;) ).
Тут не повинно бути жодних заморочок.  Права у всіх одинакові. Можливості дещо різні.
Є критерії - старайся.  Переводити можна і в ручному режимі. Не біда, якщо номінанту доведеться про це попросити (нагадати) адміну, Хоча у Вас же ж є рейтинги. От поставте там планку - і вперед...
avatar
17 Pylyp • 21:56, 05.05.2013 [Лінк на твір]
Я вже не один рік розглядаю наш сайт, як школу віршування. А мені зараз пропонують "психологічну, моральну, фінансову зацікавленість номінантів". Я вже став "номінантом"? Дякую. Навіщо творити із  сайту шоу - гонки? Я тут публікуюсь. Мене тут чують, коментують, критикують, допомагають. Що ще? Підтримую пана Василя!
avatar
18 virchi • 09:28, 08.05.2013 [Лінк на твір]
Дякую!
avatar
Я хочу видалити деякі свої твори. Підкажіть як, бо ніяких вказівок на це не знайшов. Буду вдячний.

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz