Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Пт, 26.04.2024, 12:42
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Чи заповнюєте при публікації поле КЛЮЧОВІ слова/ТЕГИ?
Всего ответов: 161

ФОРУМ ТВОРЧОГО СПІЛКУВАННЯ

        Форум творчого спілкування .
      Колись я читав що вже зустрічалися поети з «Анумо», напевно це було цікаво і неповторно . Наочно познайомитися з людьми з якими бачився чи спілкувався лише по інтернету . Коли кожен щось почитає , коли кожен висловить свою думку , коли кожен в тільки у властивий йому творчий дух , зуміє заворожити інших , зуміє сказати так , як не скажуть просто прочитані слова . Можливо не кожен уміє продекламувати , не в кожному присутній дух подіуму , коли можна сказати щоб заворожити аудиторію …
     Я прийшов на форум щоб послухати , я вважаю весь час – що мені не досить творчої думки , щоб переконувати чи своїми віршами , чи статтями , бо не вмію змушувати людей слухати , а просто вмію спілкуватися. Можливо я тому не є таким яскравим виконавцем на фортепіано ( це моя музична спеціальність , концертмейстер) , я не є яскравим поетом , бо деколи поет зуміє навіть деколи незначний свій талант , піднести до вершини , своїм майстерним виконанням , що захоплює душі слухачів , і його маленький талант зростає в таланті передавання поезії від душі до душі . Але в кожного свій стиль , в кожного своє уміння піднести себе людям , вміти світ через власну  душу показати по іншому , заставити людей замислитися. Я прийшов щоб слухати , і по можливості знайти однодумців . Хоча , чомусь мені склалося враження що більшість десь спішила , і більшості ( всіх виступаючих будь де на форумі , на різних рівнях спеціалізованого презентування себе) , хотілося бути вислуханим , щоб його почули . І це добре , але і погано . Добре тому що хоч в таких спосіб на форумі можна поспілкуватися , а погано – що так мало різних творчих вечорів , презентацій , різного роду інших творчих спілкувань , де б кожен зміг висловитися сказати , а інші змогли по різному підтримати , чи щось підказати , чи зуміти творчо перенаправити на вищий щабель творчого розвитку.
    Кожен спішив висловитись ніби вже ніколи такої можливості не буде. Ясно що не всі змогли сказати те що хотіли , і це погано , зате всі інші зуміли послухати і подумати . Шкода що на різних виступах і презентацій було дуже мало людей , і всі презентації так перепліталися , що люди просто не знали куди піти , часто тільки приходили щоб щось розповісти ( чи розказати вірші , чи робити інші презентації) і вже спішили на інші презентації . А чому таких форумів немає в інших місцях (містах)… Може іншого форматування , інших мотивацій , інших спеціалізацій;  можливо тому , що саме таких форумів ,  зібрання , боїться влада , через те , що там її якраз якнайбільше обговорюють .
    Нашарування подій на форумі заважало творчому осмисленню , не було можливості десь за чашкою кави чи чаю поспілкуватися з творчими особистостями . Я по своїй натурі більше слухач , але є такі люди які вміють організовувати такі міроприємства , шукати спонсорів , чи самому так організовувати , щоб люди своїми коштами вміли підтримати ,а згодом максимально особисто спілкуватися … Але … Треба творчої волі таких людей , а де вона . Війна колись закінчиться , а що буде далі з нами , бо головне це не відбудова руїн на сході , тобто будинків , і іншої інфраструктури , головне  , і це завжди актуально , це відбудова людських душ , а це дуже тривалий процес .  Люди творчості , пам’ятайте що у ваших руках доля світу , і тільки творчі люди зуміють творчо відбудувати і створити новий творчий світ де особистість не буде принижуватись і кожен буде часткою суспільства . 14.09.2014 13:41:38
 

Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: karas



Коментарів: 3
avatar
0
1 Koshkina • 09:14, 15.09.2014 [Лінк на твір]
Ти й не помітиш, як і коли спілкування з мудрими людьми принесло тобі користь, але саму користь від цього спілкування помітиш.( Платон)
avatar
0
2 Lubavka • 15:33, 16.09.2014 [Лінк на твір]
Думки слушні. Справді, "найбільша розкіш - це щастя людського спілкування" (Антін де Сент Екзюпері). Не чекаймо, що хтось покличе нас, а самІ організовуймось і гуртуймось. ЯкбИ я чекала, то не було б двох районних творчих гуртів у моєму краї, котрі очолюю, не було б гарних спільних справ, виданих альманахів, зустрічей, спілкувань, презентацій... "Хто, якщо не я?" - гарне правило.
avatar
0
3 karas • 18:39, 16.09.2014 [Лінк на твір]
Не всі можуть бути організаторами , керівниками і командирами , для цього треба також таланту , а окрім того багато енергії і здоровя , і знати свої сили і можливості . Ви можете - отож організовуйте , я завжди за , і завжди можу допомогти що в моїх силах . Дякую за спілкування , чи ви ще довго були на форумі ?

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz