Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Вт, 23.04.2024, 09:19
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Свій День народження ...
Всего ответов: 464

ПРОПОНУЮТЬ ЕКОНОМИТИ НА ДЕПУТАТАХ

Мінфін запропонував економити на депутатах. Урізати їх кількість

  -  
11.12.2014  |  
 
 0  0 
 ВКонтакте0
 

Міністерство фінансів пропонує зменшити кількість депутатів утричі і зберегти таким чином майже 0,5 млрд грн коштів держбюджету

16_fc

 

Про це свідчить документ “Доручення прем’єр-міністра України №112″ від 4 грудня, який потрапив до журналістів.

Згідно з інформаційно-аналітичними матеріалами Мінфіну, скорочення утричі кількості нардепів дозволить зекономити 424 млн грн.

Окрім того, у документі пропонують скасувати норму, згідно з якою депутатам відшкодовують витрати, пов’язані з виконанням їхніх повноважень, у розмірі середньомісячної зарплати депутата (економія – 94 млн грн), зменшити кількість помічників-консультантів народних депутатів, які є держслужбовцями, з чотирьох до двох осіб (економія – 40,3 млн грн), скасувати виплату помічнику-консультанту одноразової допомоги в розмірі тримісячної заробітної плати у разі дострокового припинення повноважень депутата (економія – 40 млн грн).

За матеріалами tyzhden.ua

- See more at: http://www.pic.com.ua/minfin-zaproponuvav-ekonomyty-na-deputatah-urizaty-jih-kilkist.html#sthash.ER8KLoDW.dpuf
Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: Таля



Коментарів: 9
avatar
0
1 karas • 18:11, 16.12.2014 [Лінк на твір]
ми не можемо ніяк зрозуміти , суть не в кількості депутатів , чиновників , керівників - суть в тому що проста людина на владу не впливє , а від кількість доданків сума витрачена на них не зменшиться , просто - це ПОЛІТИЧНА ГРА , нам самим треба братися за владу , тобто найкращим , а як це зробити ... є певні пропозиції , але чи всім навіть простим людям будуть вони до вподоби ...
avatar
0
3 Таля • 22:20, 16.12.2014 [Лінк на твір]
Справа в тому, що сьогодні Україна  в дефіциті. Треба якось економити. Не лиш  з бідних же податки тягнути. Пощо потрібно так багато депутатів? А платня у них.... нічого собі !
avatar
0
2 Pylyp • 20:00, 16.12.2014 [Лінк на твір]
Підтримую з наступної каденції. Законів досить. Потрібно еавчитися їх дотримуватись. Достатньо булоб і Заповідей Божих.
avatar
0
4 Таля • 22:25, 16.12.2014 [Лінк на твір]
Головне, це підтвердити ратифікацію з Європою. І то торговельну, імпорт, експорт!  З Росією нічого не вийде, крім їхньої  експлуатації України. Це ж не новина.
avatar
0
5 oles • 16:55, 17.12.2014 [Лінк на твір]
Пропоную почати з Кабінету Міністрів, і впершу чергу з Мінфіну, тільки робити це потрібно не так як раніше,коли одну посаду скоротили, а у сусідньому  відділі дві додали. Потрібно скорочувати і суму на утримання апарату, кількість відділів і кількість працюючих у відділах.Щодо  Верховної Ради, то у даній ситуаціїї вона зовсім не потрібна у такому вигляді .якою  є. В країні потрібно ввести надзвичайний стан. Всі повноваженя і відповідальнісь покласти на президента.Ящо нині діючий не зможе з цім справитись, то нехай іде собі ,туди  звідки прийшов.  Доречі 9.5млн.голосів що за його віддали, це так уже й багато.
avatar
0
7 Таля • 18:56, 17.12.2014 [Лінк на твір]
На мою думку не можна покласти все на президента, бо це згуба демократії!  Треба вибрати раду, мудрих і не боязких людей. Треба іти в назначену путь, а це-  в Європу! Ми були Європою і нею залишаємось Азія нам не по дорозі! І це треба твердо сказати Росії, а не коливатися, як маятник. З огляду на економічний стан України, таки треба зменшити кількість депутатів. Це непотрібні витрати.
avatar
0
9 oles • 16:35, 18.12.2014 [Лінк на твір]
Там усі дуже мудрі люди, навіть занадто, і йдуть всі вибраною дорогою в Європу.Тільки вони туди хочуть заїхати вельможами на білих конях, а нас привести табунами рабів убогих , а може й без нас...
avatar
0
6 karas • 18:33, 17.12.2014 [Лінк на твір]
Суть в тому , що чесні люди не можуть пробитися до влади . Ось наприклад чи не всі батьки , які мають дітей шкільнят розуміють що програма в школі не така , і діти не можуть все освоїти , але чомусь батьки і вчителі вшколах мовчать . Так само лікарі , які не беруть хабарі , знають що треба змінювати систему і деякі знають як - і тут знову проблема - якщо добрі закони - нема чесних виконавців , а все від нас .. від нашої байдужості і не віри в СВОЇ ВЛАСНІ СИЛИ !
avatar
0
8 Таля • 19:01, 17.12.2014 [Лінк на твір]
До влади мусять належати політики, які вміють провадити Державою. Учителі і лікарі, мають інше знання яке також важне для самобутності, але не в політичній сфері.  Найбільша біда , це залишки комунізму, і звичка красти та за все діставати хабарі.

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz