Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Пт, 29.03.2024, 11:56
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [344]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [796]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [21]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [76]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Прочитавши вірш чи прозовий твір, коментар...
Всего ответов: 350

Дипломатія Президента Порошенка. Де і як дістати озброєння.

Порошенко в ОАЕ домовився про постачання озброєння та військової техніки

 
24 лютого, 2015 - 14:26
Порошенко в ОАЕ домовився про постачання озброєння та військової техніки
На фото Петро Порошенко і шейх Муххамед бен Заїд аль Нахайян під час офіційної фотосесії / Фото зі сторінки Антона Геращенка у Фейсбуці

Президент України Петро Порошенко в Абу-Дабі провів зустріч з прем'єр-міністром Об'єднаних Арабських Еміратів Мухаммедом бін Рашид Аль-Мактумом.

Співрозмовники домовилися про посилення співпраці між двома країнами, особливо в галузі енергетики, оборони та сільського господарства, йдеться в повідомленні прес-служби президента України.

«Ми створюємо сприятливі умови для ваших інвестицій», - сказав Порошенко під час зустрічі.

Прем'єр-міністр ОАЕ своєю чергою зазначив, що відносини між двома країнами перебувають на хорошому рівні.

Президент доручив Кабінету Міністрів активізувати співпрацю між Україною та Об'єднаними Арабськими Еміратами в рамках двосторонньої міждержавної комісії.

Петро Порошенко також запросив Мухаммеда бін Рашид Аль-Мактума відвідати Україну з візитом у зручний для нього час.

Як повідомляє радник голови МВС і народний депутат Антон Геращенко, Порошенко також провів зустріч з наслідним принцом емірату Абу Дабі, заступником Верховного Головнокомандувача Об'єднаних Арабських Еміратів, генерал-полковником Муххамедом бен Заїдом аль Нахайяном.

"Під час зустрічі досягнуті домовленості про співпрацю з Об'єднаними Арабськими Еміратами в галузі поставок до України певних видів озброєння і військової техніки. Види і обсяги поставок, як ви самі розумієте, розголошенню у Фейсбуці не підлягають. Однак варто відзначити той факт, що араби на відміну від європейців і американців не бояться погроз Путіна про розв'язування третьої світової війни у ​​разі поставок Україні озброєнь і військової техніки. У них до того ж до Путіна, мабуть, є свої рахунки за зниження цін на нафту майже в два рази і загальносвітову нестабільність, що заважає довгостроковому розвитку ОАЕ. Так що це буде їхня маленька помста", - написав він у Фейсбуці.

 
Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: Таля



Коментарів: 14
avatar
0
1 virchi • 17:36, 24.02.2015 [Лінк на твір]
Це добре, але треба не забувати і про економіку країни та рівень життєзабезпечення громадян, які обирали президента: Минимальная зарплата в Украине теперь ниже, чем в Замбии и Гане
avatar
0
2 Таля • 18:42, 24.02.2015 [Лінк на твір]
Так  як мені здається ,у  другому параграфі підкреслюється співпраця не тільки по зброї. Враховується енергетика, сільске господарство та інше. Бачу спробу підняти економіку .Ми мусимо відриватися від залежності Росії.
avatar
0
3 Koshkina • 16:34, 25.02.2015 [Лінк на твір]
Думаю, що нам потрібно бути самим собою... Не треба іти до Росії і проситися в Європу.. Ми можемо розвиватися по - своєму і співпрацювати з іншими...
avatar
0
4 Таля • 18:19, 25.02.2015 [Лінк на твір]
Ми завжди залишимось самі собою. Справа в обороні нашої незалежності на яку зазіхають москалі.Європа нам не шкодить, та на жаль і не то дуже допомогає. Тому Президент Порошенко шукає інші зв`язки.
avatar
0
5 oles • 18:43, 25.02.2015 [Лінк на твір]
Мазепа у свій час спробував вирватисся із обійммів московії за допомогою військових союзів з Польшею, Швецією, Латвією,Туреччиною,Кримським ханством..Що з цього вийшло? З усіма союзниками Мазепи, окрім Швеції,Петро перезаключив таємні договори, в результаті  яких армія шведів  і військо Мазепи,не отримали пороху, гармат, вояків. Шведи під Полтавою були розбиті маючі снарядів лише на чотири гармати. Нашим би керманичам та вивчати історію воєн з Росією, то може б і не призвели б країну до такого стану.
avatar
0
9 Таля • 01:02, 26.02.2015 [Лінк на твір]
Маєте повну рацію! Треба вивачати історію України, але не з російських джерел. На жаль, 70 років СССР, зробило з людей роботів.Вчили те ,що їм підсували.  Щойно тепер люди починають розуміти правду. 
Мазепа програв з трьох причин. Перше, це зрада, яку поповнив Кочубей,друге, хоч  Карло  був завзятий провідник, все  ж занадто  молодий. Не був добрим стратегом. Не розрахував на московську зиму. І це погубило як Карла так і Мазепу. Зброї було досить, але вояки не були підговлені до такої війни. 
Безумовно, що було б добре, якби Україна мала найновішу зброю. Але ми були такі довірливі, що вірили у договори, що нас оборонятиме Росія, Європа, Америка. Навіть тепер "домовляємося"!
avatar
0
6 karas • 19:52, 25.02.2015 [Лінк на твір]
Інвестиції це добре , але чого Президент і його Ко ... Не думають про те що в Україні є свої мільярдери і мульти мільярдери - чому вони не інвестують в Україні ... І сам президент в тому числі ... чи це не підозріло лідерам в світі ???
avatar
0
10 Таля • 01:08, 26.02.2015 [Лінк на твір]
На це питання мусять відповідати самі мільярдери. Вони дають, але не стільки, щоб втримати державу.  Подивіться скільки Янукович накрав. Вже не знав що робити з тими грішми( золоті мушлі зробив) А люди бідували. Дивний народ. Тепер ще багато таких що шкодують "свого"
avatar
1
7 Koshkina • 20:03, 25.02.2015 [Лінк на твір]
МИ всі і нафік нікому не потрібні... Слова стурбованості і занепокоєння вже набридли...
avatar
0
11 Таля • 01:09, 26.02.2015 [Лінк на твір]
Точно що набридли! Пора допомагати хто чим може.
avatar
0
8 karas • 20:17, 25.02.2015 [Лінк на твір]
Ясно хотілося б "крутіше" виражатися про світову , в тому числі і українуську , політику , але слова ( навіть найправдивіші , ... і "круті") нам не допоможуть , ми можемо чи плакати собі десь в кутку чи на людях , сватитися , проклинати ( всіх тих ... ) , але чи це допоможе ?? Шевченко писав - громадою, обухом - по них , а ми і далі - кожен за себе , і від страху ...повні штани , або повні очі сліз , замість того щоб геройськи кожен на своєму робочому місці боротися проти брехні , але ми - такі тихі і спокійні , коли інших бють і кривдять , і лише коли до нас біда підходить , починаємо шукати допомоги , і не думаємо про тих - які гинуть там на Сході , або ті що тут , на кожному місці боряться проти зла ! А чому разом не побємо "батька" чи мера чи президента і покажемо де їх місце ... А то знову - в них слова демагогії - і в нас так само - з обох боків "говорільня"!!!
avatar
0
12 Таля • 01:18, 26.02.2015 [Лінк на твір]
Не цілком згідна. Подивіться на нашу молодь. Це наша надія. Вони не бояться. Ідуть боронити свій край. Не легко зараз бути Президентом. Він пробує, як може. Кого ви маєте на меті? Юлю, Яроша, Яценюка (цей  хоч і має здібності, але трохи замолодий, загонистий). Може пізніше і спробує цю посаду. Ну от подайте ім`я. Вигнати можна, а що далі?
avatar
0
13 karas • 08:12, 26.02.2015 [Лінк на твір]
Кожен з нас був молодим і гарячим , але в стару одежу ( в старі міхи) не можна налити молоде вино , молодь в наших старих законах не хоче жити , а в кожного із нас старших , і навіть тим кому ще тільки 35- і більше років , є ще старі "пережитки" в душі ... А їм треба деколи підказати - студенти , молодь - це провідник , але і їм потрібно допомоги ...
avatar
0
14 oles • 11:42, 26.02.2015 [Лінк на твір]
А чому б і не Юлю, вона тонкий дипломат і аналітик, знає державну систему управління, не ідеал звичайно, але борець, за непокору януковичу була запроторена до в*язниці за сфальсифікованою справою, в то й час як нинішній президент рорзбудовував у ті часи свій бізнес та вимощував собі шлях до влади....Святе місце порожнім не буває.Придивіться пильніше до того ж Яроша.Майже двадцять літ вибудовувати військово-політичні національні організації по всій країні, супроти волі діючих режимів.Резельтат його суспільно-політичної діяльності сьогодні говорить сам за себе.Я розумію, що людям гірко усвідомлювати що вони вкотре обдурилися.Але ж треба врешті-решт виправляти свої помилки, доки не пізно.

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz