Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Ср, 24.04.2024, 15:20
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Що Ви частіше робите у часи душевних розломів?
Всего ответов: 786

Поздоровлення Провідника Дмитра Яроша з новим 2016-м роком

http://sectorpravdy.com/ua/news/duknews/1496-dmytro-yarosh-pryvitannia-z-novym-2016-rokom

Розділ новин: Зі святом! | Опубліковано: ruhlyvy



Коментарів: 8
avatar
0
1 Koshkina • 18:08, 01.01.2016 [Лінк на твір]
Пройде час і зрозумієте, що Ярош, не є провідник.... І той, хто був перший, стане останній....  Істина є в заповідях Божих і не треба  шукати їх у грішних людях... Ніхто не може розгледіти душу людську, - тільки Бог... Людині притаманно помилятися....
avatar
-1
2 ruhlyvy • 20:38, 01.01.2016 [Лінк на твір]
Пані Ірино, я розумію, про що Ви говорите, але КАТЕГОРИЧНО те не сприймаю. Біблія має цитати на всі випадки життя і її можна повертати(що і робить інституція церкви всюди і постійно) так, як комусь того хочеться.
Стосовно ПОСТАТІ Дмитра Яроша. Я бачу те, що бачу, пані Ірино. А бачу я ось що: АБСОЛЮТНО бездоганне минуле, НАДЗВИЧАЙНА сила духу, ДИВОВИЖНА харизма! І все це - Провідник Дмитро Ярош! І ПРОВІДНИК він не тому, що його хтось на це призначив - він є ТАКИЙ від Бога! Україна не мала такої ОСОБИСТОСТІ з часів вбивства Москвою і її внушрішньоукраїнськими поплічниками В'ячеслава Максимовича Чорновола. Але, як людина і чоловік(саме в статевому сенсі) Ярош, на мій погляд, суттєво перевершує Чорновола.
Тепер щодо сприйняття його українським суспільством. Авже ж, совки та хохли мають його ненавидіти усіма фібрами їхніх душ! Чому? Тому, що пан Дмитро всією його статтю та суттю є ДОКОРОМ цим людям. Він - їхній АНТИПОД. Що ж до РЕАЛЬНИХ українців, котрі мріють жити в УКРАЇНСЬКІЙ САМОСТІЙНІЙ СОБОРНІЙ ДЕРЖАВІ, то для них ПОСТАТЬ Дмитра Яроша є УОСОБЛЕННЯМ УКРАЇНСЬКОГО ДУХУ. От і все, пані Ірино.
Смерть ворогам України!
avatar
3 Bondar1707 • 21:43, 06.01.2016 [Лінк на твір]
Для чого "пхати" політику в поезію?! Друзі - це неначе лизбійство якесь!Особисто для мене небрита, п*яна (вибачте за слово) морда Яроша, не приносить ніякого естетичного задоволення! Особливо на такому всіма шанованому сайті як цей! І я бумаю багатьом поетам буде зрозуміле моє обурення! :(((
avatar
0
4 ruhlyvy • 06:24, 10.01.2016 [Лінк на твір]
В час, коли Москва має на меті знищення України, як самостійної держави, кожен міліметр українського інтернет-простору  має давати відсіч ворогові! КОЖЕН, без виключення! Жоден сайт(ЖОДЕН!) не може бути осторонь цієї боротьби! Постулати про "ЧИСТУ" поезію та "ВІЛЬНІ ВІД ПОЛІТИКИ" сайти майстерно підкидаються в Україну з Кремля! Ті, хто розповсюджує їх в українському сегменті Мережі, є або, як казав катюга-Ленін, "полєзнимі ідіотамі", або проплаченими Луб'янкою інтернет-тітушками!
Що ж до "п'яної морди Яроша", то, по-перше, Провідник веде СУТО тверезе життя, а по-друге, на відміну від тебе, його обличчя ЗАВЖДИ і ВСЮДИ відкрите для всіх!
Смерть ворогам України, естетику! ;)
avatar
-1
5 Koshkina • 16:20, 10.01.2016 [Лінк на твір]
пане Борисе, я так зрозуміла, що Ви не проживаете  на території України? Якщо так, то боротися із чужини неможливо, за краще життя... Це майже неможливо, бо говорити - не горох теребити...
avatar
-1
6 ruhlyvy • 16:55, 10.01.2016 [Лінк на твір]
Пані Ірино, Ваш закид є НАЙТИПОВІШИМ для совків, котрим комуняки з дитинства вколотили в голови та душі люту ненависть до тих, хто живе в еміграції! Тавро "зрадників Батьківщини" в СРСР сходу навішували на тих, хто жив за межами країни! Сьогодні та сама Москва та її багаточисельна "п'ята колона" в Україні ПЛАНОМІРНО вкидають в український загал, блискуче перевірений старий постулат, про "емігрантскоє отрєб'є". Мета Кремля в даному випадку прозора: посварити між собою українців і послабити Україну, щоби довести її до повного внутрішнього хаосу!
Доводжу до вашого відома, пані Ірино, що за межами України нині проживає до 15 мільйонів українців та вихідців з України. Майже всі ці люди, так чи інакше, допомагають Україні і морально, і МАТЕРІАЛЬНО. За найсвіжішими даними сума грошових переказів в Україну від тих, хто живе за її межами, складає 10 мільярдів доларів США на рік! Ця сума є значно більшою, бо  колосальна кількість грошей не йде через банки, а передається з рук в руки. То ж, без цієї колосальної допомоги громадянам України при тих умовах, в котрих вони живуть вже чверть століття, було би просто НЕСТЕРПНО ВАЖКО! Стосовно особисто мене і моєї жінки, то маю Вам доповісти, що наша допомога Україні за всі роки, що ми живемо в США, складає приблизно 80 тисяч доларів. Тільки за минулий рік ми перевели в зону АТО 1500 доларів США. Попри це, ми з жінкою щоденно б'ємося з ворогами України в світовій Мережі.
Таким чином, пані Ірино, я маю ПОВНЕ моральне та фізичне право говорити про Україну голосно і вважати себе НЕВІД'ЄМНОЮ часткою моєї Батьківщини!
І на останнє. Пані Ірино, я не радив би Вам в майбутньому вдаватися до таких ПРИМІТИВНИХ аргументів в інтернет-суперечках, як закиди щодо раси, віросповідання та місця проживання опонента! Пан Адмін на "Анумо" є НАДЗВИЧАЙНО чуйною та м'якою людиною,  але на переважній більшості сайтів за подібне, що дозволяєте собі Ви, сходу відправляють в бан!
avatar
1
7 Koshkina • 17:04, 10.01.2016 [Лінк на твір]
Знаєте, як кажуть: Краще б я Вас не зачіпала, або моя думка правильна,а інша - ні , або то сусід мій гад , а я хороший, ..... Більше не потурбую...
avatar
0
8 ruhlyvy • 18:06, 10.01.2016 [Лінк на твір]
Пані Ірино, Ви настільки не готові до дискусій в політичних інтернет-трендах, що Ваше рішення про не участь в них в майбутньому вважаю ВИКЛЮЧНО розумним! Хай Вам щастить в особистому житті! ;)

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz