Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Чт, 02.05.2024, 14:08
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Ваша стать:
Всего ответов: 493

Олігархічний плюмбум


Часто, скрикуючи, як уві сні, приходжу до однієї і тієї ж думки, як можна прищепити демократію "ватному-совку у квадраті", якщо досі є міста, села, вулиці в Україні, що живуть з рабським менталітетом. Раболіпство в демократії - це ж, нонсенс!
Ось, і до нас докотився час: виміряти "ай кью" виборця. Через тиждень - День тиші, а потім, в неділю побредуть наші "совки-демократи" віддавати голоси за "сильного мера", хто добровільно, від незнання, ткне в кого попало, навмання - тому що звик, що раніше все вирішувалося без нього, за нього думала партія - як би, завжди рульовий. А хто обдумано, з цинізмом, тихцем - отримавши дивіденди у вигляді "юри-п’ятихатки" (500грн.), тепленького місця на роботі, заступництва від влади злодіїв, бонуса в податках, позачергової пільги і так далі - озираючись на всі боки, клацне "селфи-бюллетень" і продасть свій голос олігархові.
Адже, сьогодні совками "рулює" олігарх, він купив собі електорат, наймаючи їх на роботу, нібито - тим самим прославляючи перед іншими рабами... Тупнув ногою "сильний мер", і збіглися раби і тітушки на площу, притупнув інший - і замекали інші вівці: головлікарі, директори шкіл, чиновники, менти, прокурори, судді. Олігарх задоволений - і усі плебеї задоволені! Вибори наші; місто наше; корито-бюджет -теж наше; рабів-овець вистачає, якщо мало - ще собі купимо, гроші ж, тепер наші.
Ось і залишається мені тільки скрикувати від безвиході, чекати - коли ж, нарешті, востаннє, видихне свій "демократичний" голос цей совок у квадраті.
Хіба можна як інші, не приголосні, не куплені, не прогнулися, не продали свій дім, сім'ю, майбутнє дітей, онуків - вийшли на Віче і сказали - НІ! - Ми не ВІВЦІ! - Ми житимемо у вільному від олігархів місті!!!
Як ви думаєте, ціх вибори буде досить, щоб перемогти "вілкуловську зграю"? Я думаю, що ні!

© Copyright: Юрій Слащов. 18.03.2016
[url=https://www.youtube.com/watch?v=h1vr83Agj4I] - "вілкуловський электорат"
Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: yuniks54



Коментарів: 5
avatar
0
1 ruhlyvy • 03:03, 19.03.2016 [Лінк на твір]
Все вірно сказав, Юра! Не одні вибори  з такими бабцями-вілкуловками ще у вас будуть, поки вони підуть до їхнього улюбленця - Брежнєва, а на їхні місця стане нова генерація! 
avatar
2 yuniks54 • 11:34, 19.03.2016 [Лінк на твір]
Борю, ми вміло пристосувалися робити революції, залишилося - навчитися керувати країною. Як тільки відокремимо котлети від мух, тобто, припинемо "совкам" прищеплювати демократію, відмовимо їм у праві голосу - у нас, і не лише у нас, а україні вцілому, з'явиться гідний обранець.
avatar
3 yuniks54 • 15:56, 19.03.2016 [Лінк на твір]
Як мер, Семен Семенченко, виконавець нашої з вами волі – тому що він не пов’язан з криворізькою мафією. І єдина людина котра ніколи не була у лавах «ригов-сепарів»!Для мене, Садовий носій Львівскої культури у толерантності - це добре, що у Кривому Розі будуть Львівськи звичаї, а то раніше у місті були "донецькі смотрящі", зараз "вінницькі", як то кажуть у Вінниці: що жоден горобець не чиркне на Червоному шахтарі, доки не буде наказу з Банкової)))
http://www.0564.ua/article/1160564
avatar
0
4 ruhlyvy • 16:02, 19.03.2016 [Лінк на твір]
Дай Боже, Юра, аби Семена обрали на мера, але щось не дуже віриться... А втім - побачимо! ;) 
avatar
0
5 nagornyjj • 06:21, 09.04.2016 [Лінк на твір]
У нас немає  української політики, немає українознавства. Тому ковбаска приваблює більшість громадян ніж духовність.Є люди які керують   керівниками і вирішують всі питання гречкою.Це спрацьовувало раніше і працює зараз. Помилкою буде вважати що нове покоління буде кращим, агітація і боротьба за розум людській йде з Росії такими пультами, якими Україна не володіє ще на своїй території.

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz