Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Вт, 16.04.2024, 22:23
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [797]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Чи повинно бути державне замовлення на друк поетичної літератури?
Всего ответов: 350

СЕЗОН ПРЕМ'ЄРА ГРОЙСМАНА

У народа віри до влади залишилось зовсім мало, тому "сезон прем'єра Гройсмана", яким би не був він для нас "супергерой" або черговий геморой, у будь-якому разі, йому потрібно дати шанс показати себе у ділі. Не думаю, що молодий, тридцяти восьмирічний єврей закопає свою кар'єру до осені на службі у головного Олігарха. Тут "бабуся надвоє сказала", або він почне крушити, зроблене Яценюком, а їм нічого не зроблено, окрім "многоходовочек" по вимиванню грошей через субсидії, основним олігархами, власниками "облгазів" і "обленерго" - тим самим, зменшить тарифи і збільшить пенсії і зарплати, де знайде підтримку голосів у ВР від Самопомочі, РПЛ і БЮТ, (адже, це їх передвиборні гасла) - а вибори, по-будь-хто не за гора, не лише у Верховну Раду, але і президентські!  Також, буде правильно, якщо з першого дня займеться кадровою політикою з податковій верхівці і на митниці, змінивши керівництво на менш корумповане, чим, очевидно, остаточно піде від залежності Коломойського, Фірташа і Темника. Або буде повне дежавю, піде по стопах Яценюка, стане маріонеткою у олігархів, збагачуючи свого боса і себе, розкрадаючи країну і український народ. 
Ось, такий первинний розклад для розумного єврея. Яким він скористається бонусом найближчими днями - час покаже, у будь-якому разі, "сезон прем'єра Гройсмана" пройде не довго.


http://www.bbc.com/russian/international/2016/04/160412_groysman_ukraine_pm_profile - біографічні сторінки Гройсманів.
Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: yuniks54

    Ключові слова (теги) матеріалу: політика щодо України


Коментарів: 5
avatar
0
1 ruhlyvy • 16:04, 16.04.2016 [Лінк на твір]
По-перше, щиро дякую тобі, Юра, за вкид АКТУАЛЬНОЇ теми! respect А, по-друге, скажу кілька слів по суті тексту.
Значить, Володимир Гройсман - вельми не простий мужик! Чекати від нього можна всякого, включаючи і розпочатку ВЛАСНОЇ політичної гри. Але! Ламати КЛЕПТОКРАТИЧНО-ОЛІГАРХІЧНУ систему в Україні він не буде - впевнений! Гройсман - не більше, ніж відтяжка краху цієї системи. Дмитро Ярош якось сказав ВИЧЕРПНО вірну річ(даю по пам'яті): "В суспільстві, яким є нинішня Україна, не може бути демократії! Для виведення такого суспільства до чогось кращого, потрібна СИЛЬНА влада, здатна на РІШУЧІ та АВТОРИТАРНІ заходи."  Юра, я страшенно не люблю "бацьку" Лукашенка, але усвідомлюю, що Україні потрібен свій Атаман, котрий, постійно спираючись на народ, зможе навести порядок і дати людям хоча б якийсь мінімум благ. Воно так - Білорусь не є європейською та демократичною, але від упертих фактів дітися ніде: Лукашенко виявився тим, хто зміг не допустити в його країні ОЛІГАРХІЗАЦІЇ та ТОТАЛЬНОГО розграбування НАРОДНОГО добра! Юра, я впевнений, що на Україну чекає ще прихід до влади тих, хто поставить ЗЛОДЮГ-ОЛІГАРХІВ, вибачаюся, раком і проведе певну експропріацію, награбованого ними, за чверть століття! Гадаю, що це будуть ПРАВО-РАДИКАЛЬНІ сили. В згорьованому та зубожілому українському суспільстві є колосальний попит на "сильну руку" і доволі скоро ми всі побачимо прихід цих сил.
 
avatar
0
2 virchi • 17:02, 16.04.2016 [Лінк на твір]
Саме найгірше, що може бути, то як ви кажете початок "ВЛАСНОЇ політичної гри". А я б ще додав і початок корупційних діянь. Якщо цього не буде, цей уряд приречений... на успіх :)
avatar
0
3 ruhlyvy • 17:25, 16.04.2016 [Лінк на твір]
Пане Василю, я впевнений, що Гройсман почне ВЛАСНУ ГРУ! Ті, хто вважають його маріонеткою Порошенка, глибоко помиляються. Гройсман навіть зовнішньо виглядає, як вельми хитра та лукава людина.  ;) А стосовно корупції, то новий прем'єр з 16 років(!) вариться в усьому цьому і він просто не може бути поза СИСТЕМОЮ. Та й іншого сучасна влада навіть і не розглядала би. Якщо Дмитро Ярош - ІНШИЙ, то він навіть і на 10 км. до коридорів української влади не може наблизитися!
avatar
0
4 Pylyp • 10:09, 26.04.2016 [Лінк на твір]
Я за гетьманську Україну із  сильним громадським контролем. Не віру в святого президента, гетьмана, царя. Всяк, досягши вершини, зкурвиться. Потрібна система імпічменту. У нас недостає патріотизму, ми не поляки. Прокуратура, суди не дієві. Може зявиться Новий Кармелюк?
avatar
0
5 Лілія • 12:35, 26.04.2016 [Лінк на твір]
Гройсман з тієї ж системи, що й всі попередники. Так сказати "шило на мило". А всі ці, начебто, буремні зміни і звільнення через те, що керуючі відчувають, як в суспільстві зростає процент незадоволення. От і для показухи створують бурну видимість кардинальних змін. Такий собі хід для відволікання погляду від одвічних проблем народу.

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz