Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Вт, 23.04.2024, 16:41
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Де Ви працюєте?
Всего ответов: 637

Хто вони на УПП? Весь світ перекинувся, чи що?

Знайомтеся Ірина Омельницка (Ирина Омельницкая), м. Сміла, Черкаська область, Україна. - провідний модератор УПП, "Украинского портала поэзии", прошу помітити (!) назву порталу написано російською.
http://www.stihi.in.ua/avtor.php?author=47214
 

Подивіться на її сторіночку, т.з. "робочий стіл", фото з видом, (можливо на Балтику), це не важливо, ви вдивитеся в її обличчя - вона горда, щаслива і гордовита за свою "Вітчизну", інакше до чого цей фарс, та щоб показати усім хохлам, свою відданість "рейху і фюрерові" - і ніяк не інакше, і саме, "на своєму" підім'ятому під "ватную-совковію", продажному порталі! Підкресливши, тим самим - що тут, на УПП, вже влада "новороссіі"!
 
А тепер трохи про сам портал:

 
Сайт  www.stihi.in.ua  - «не-УПП»
IP адрес: 46.4.26.19 (whois)
Местонахождение:  Германия, Нюрнберг
та
Сайт  www.litsait.ru  - «ЛитСайт.ру»
IP адрес: 176.9.111.180 (whois)
Местонахождение:  Германия, Нюрнберг
 
Обидва портали знаходяться на одному мережевому ресурсі, мало того  - у них один провайдер на двох, тобто, «хазяїн» - теж!
 
Имя провайдера: Hetzner Online AG
Сайт провайдера: http://www.hetzner.de/
Проверяемый хост: static.19.26.4.46.clients.your-server.de (whois)
Код страны: DE
Cтрана: Германия
Регион: Свободное государство Саксония
Город: Фалькенштайн
Широта: 50.47788
Долгота: 12.37129
ZIP-код: 08223
 
Які виведення, та ніяких - це російський проект, створений для пропаганди кремля в Україні, простіше кажучи - ретельно законспіровані "ольгинцы", тролі.
 
Хтось скаже: - а що він так печеться?
Відповідаю:– 15 березня мене заблокували на УПП - увага (!) - до 2031 року, а в Росії, на «Стихире» запросили у СП (Союз письменників) - це що?! Мене, ярого проукраїнського, проєвропейського активіста, який жодного разу не лизнув дупу кремлеботу, блокує якийсь нікчемний про-російський модератор. Хто вони на УПП? Весь світ перекинувся, чи що?
Я так думаю, що працює одна система: ну, не може бути таких збігів по даті і часу, що б два різні ресурси, одночасно вчинили акцію, виклик. Так, саме виклик, щоб подавити мої амбіції, волю і свободу вибіру - це стара гэ-бешная школа вербування. Хрін вам, ватаны! Кримські "бандерівці" не купуються і не продаються! 
P.S. Увесь вечір душить досада, що тут, у нас, в Україні хтось продався сам і продав український сайт у руки пітерських "ольгинців". Правильним шляхом йдете "товарисчи", більше кретинских рагуляцій, контролю, контролерів і контролерів за контролерами! Бог вам суддя плебеї-иуды! 

 
 
 
 
 
 
Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: yuniks54



Коментарів: 12
avatar
1
1 ruhlyvy • 00:27, 27.04.2016 [Лінк на твір]
Але розкішно вмазав, Юра! respect   Мою думку про цей совково-мафіозний сайт ти давно знаєш!
Для інших же читачів даю інформацію, що мене в липні минулого року забанила ОСОБИСТО господарка  УПП(вірніше, НеУПП!) пані Аблаєва до 2029-го року. ІСТИННОЮ причиною цієї акції було те, що її та іншіх місцевих псевдоукраїнських діячів страшенно дратувало, що я постійно оновлював на форумі тему "Україна понад усе!", де передруковував матеріали з сайту "Правого сектора". Моя тема за доволі короткий час зібрала біля 10 тисяч читачів, чого жодна інша тема на тамтешньому форумі і близько не збирала за всі роки існування цього Неукраїнського Порталу Поезії!
Після закриття моєї сторінки, на мою підтримку виступило багато авторів, але всім їм погрозами бану закрили рота. Але пані Аблаєвій здалося того замало, і вона знищила УСІ мої тексти в кабінеті автора, чого не робить навіть москальська Стихіра! Авторів, котрі найбільш послідовно підтримували мене: автора цієї статті та РЕАЛЬНУ українську патріотку пані Надію Крайнюк замодерували так само, як і мене.
Зовсім нещодавно зацькували до самозакриття його сторінки щирого українця з Німеччини пана Валерія Хлоня, вся провина котрого була в тому, що цей талановитий поет виступив на форумі НеУПП з пропозицією створити, бодай, якийсь куточок для тих авторів на сайті, хто хоче спілкуватися тільки українською мовою(так, як для затятих прихильників руської мови є на "Анумо").
Отже, пані та панове, чітко знайте, що Украинский Портал Поэзии таким не є! Обходьте цей літсайт десятою дорогою!
avatar
1
2 yuniks54 • 05:23, 27.04.2016 [Лінк на твір]
Та що тут «Не-УПП»,у нас вже є «не-ХАРАНТ»! Борисе, в Україні відбуваються парадоксальні події - чим ближче ми нібито наближаємось до Європи, тим більше влада проявляє свою совково-бандократичну сутність. Учора відібрали у Савіка ШУСТЕРА право на роботу в Україні. Мені гидко,що саме гарант кричав – скласти голову, але щоб в Україні була «Свобода слова». А учора зрубав іншу, замість своєї - а потім навішає нам чергової локшини і буде увесь в білому (цікаво лише, яку «мутку» вони під прикриттям усього цього цирку нам підсунуть?!

Ось вона "перемога" Майдану! А як же свобода слова,демократія?!!
Ха - ха каже "харант"! Ласкаво просимо у Сомалі!
avatar
1
3 yuniks54 • 08:06, 27.04.2016 [Лінк на твір]
Увага Борю! СБУ збожеволіла! Сьогодні, Героя України, націоналіста, багаторічного політв'язня Степана Ільковича Хмару викликають на допит в СБУ! В своєму поважному віці Степан Хмара відвідує суди над усіма політв'язнями, бере активну участь в громадському і політичному житті, публічно критикує владу і роботу правоохоронних органів.
Скоріше за все така його діяльність і стала причиною зацікавленості СБУ. Але до того, щоб допитувати цей живий символ національної боротьби не опускались навіть за режиму Януковича! Останніми, хто допитував Хмару були гебісти - схоже СБУшники режиму Порошенка їх радо наслідують. Цих СБУшників ще в проекті не було, коли Хмара вже відстоював українські інтереси. І не цим шмаркачам допитувати сивочолого борця за українську свободу і незалежність.
avatar
1
4 ruhlyvy • 11:56, 27.04.2016 [Лінк на твір]
Ну, все це не дивно, бо Порошенко панічно боїться народного повстання, до котрого відкрито закликає українців Степан Ількович Хмара. Та й чому Порошенко має бути кращим за ПроФФесора? Обидва вони з однієї шайки-лєйки. Єдина різниця на користь Шоколада - його гарна освіта.
avatar
1
5 yuniks54 • 17:46, 27.04.2016 [Лінк на твір]
Дебілізм на дебілізмі, дебілізмом поганяє! У країні, яка втрачаючи безцінні життя своїх патріотів, синів-героїв прагнучі до Свободи, - саме її влада знищує "Свободу слова"!
avatar
0
6 ruhlyvy • 00:55, 28.04.2016 [Лінк на твір]
Я би не кваліфікував це, як ДЕБІЛІЗМ. Всі нинішні українські можновладці - дуже розумні та кмітливі люди. Як на мене, то в Україні зараз найбільш розумна, за всі роки незалежності, влада. Але розумна ДЛЯ САМИХ СЕБЕ! І оце таки справжня проблема, Юра.
avatar
0
7 yuniks54 • 14:11, 28.04.2016 [Лінк на твір]
Борю, уряд котрий категорично не визнає агресію кремля, відмовляється розривати дипломатичні відносини з Росією, коли йде війна, люди гинуть, це що розумна влада?! Наскільки їх «розуму» вистачить, не важко спрогнозувати. Бо співпраця з Росією, економічна, фінансова – у нас продовжується, і дуже активно. Путін надав Порошенку певну індульгенцію, задля успішного розвитку особистого бізнесу українського президента в Росії. Це ж усе тримається до якогось  емоційного сплеску, кара може прийти водночас з прозрінням української нації. Коли вже зараз зрозуміло, що Порошенко продався Путіну і реалізуєйого план по захопленню України.
avatar
0
8 yuniks54 • 17:27, 28.04.2016 [Лінк на твір]
Новий вислів: «попередник – попередника», це дійсно, на часі підходить до пана Порошенка, бо неможна копіювати невдалі, совкові фейки кремля, шукаючі ворога серед українських патріотів, перед суспільством робити їх зрадниками, не відчувати масштабу свого брехливого слова – у такий спосіб робити злочин, як робив його попередник Янукович. Зрозуміло, що й ще є прихильники, яки кричать – «не розхитуйте човна!». Так, «бо його щурам нудить» - це вже відомий усім висновок: і друзям і ворогам! І те що відбувається сьогодні з відомим українським дисидентом та політичним діячем Степаном Хмарою і те що заохочується до Одеського мера-зрадника Труханова– усе це його політика, його брудний шлях, який привів до корупційного болота всю країну. Не зрозумію які критичні мислення в нього, чому «гарант» на другому року правління скопіював, зробив себе попередником попередника. Мене лякає його втрата інтелігентності, толерантності – це і є відзнака відсутності критичного мислення, то як же, можна довіряти йому країну?! Якщо у нас парламентська республіка, то усе правління країною треба повернути Уряду, інститут президентства повинен займатися належним забезпеченням конституційних прав і свобод громадян.
https://www.youtube.com/watch?v=Iz2dKD8ZGCs
avatar
0
9 ruhlyvy • 00:53, 29.04.2016 [Лінк на твір]
"Попередник - попередника" -  це влучно!  respect
avatar
Мутний ресурс. Я ще в 2013 писав про нього.
Якщо цікаво:  "ИМХО-1. Украинский портал поэзии stihi. in. ua":
avatar
0
11 yuniks54 • 18:28, 07.05.2016 [Лінк на твір]
Наты Сергеевой, Иры Сон и Евгения Вермута давно уже нет, после февральских событий на майдане эти модераторы покинули портал,а в 2015 году неУПП был якобы продан, но как, оказалась харьковская "утка" продержалась недолго, Людмила Аблаева до сих пор является совладельцем, которая набрала в модераторы бывших пионервожатых, комсоргов "совковых училок" - до сих пор мнившие из себя "великими" пиитами-лингвистами. Я им всегда говорил, что их графомания - хуже посредственности!
avatar
0
12 ruhlyvy • 14:30, 08.05.2016 [Лінк на твір]
Саме ТАК, Юра: вся "боївка" НеУПП складається з оцих довічно учорашніх! Ясна річ, що нові обставини примушують їх якось мімікрувати, але ще доктор Фрейд писав, що підсвідоме всерівно якимось чином, але вилазить. Отак і у цих "щирих українців" з партквитками КПРС у шухлядах вилазить їхня ІСТИННА суть, коли вони читають щирі та абсолютно правдиві слова Дмитра Яроша та інших борців за НЕЗАЛЕЖНУ УКРАЇНСЬКУ СОБОРНУ ДЕРЖАВУ! До речі, на "Анумо" теж є такі автори і ми з тобою вже добряче з ними познайомилися.    ;)

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz