Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Пт, 26.04.2024, 09:59
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Що є загрозою розвитку української мови?
Всего ответов: 497

Війна не має компромісів, на війні - один ворог

Вважаю, ветерани добробатів добру справу роблять, дуже хочеться вірити в те, що їх зусилля не марні. Потрібна загальна народна підтримка і тоді, зрушимо свою долю з мертвої точки! В принципі, все те, що зараз робиться силами ветеранів АТО, блокується "торгівлі на крові" про-російського олігархічного клану з ОРДЛО - це і є 3-ій Майдан!

Читайте уважно, чиї, хто власник підприємств в ЛДНР:

Алчевський металургійний завод належить Вшешэкономбанку РФ.
Донецький металургійний завод належить російському бізнесменові, найближчому соратнику Януковича Нунсенкису.
Єнакіївський завод і шахти - компанії Метінвест. Кому належить Метінвест? Правильно, проросійським олігархам, агентам ФСБ Ахметову і Новинському. Так як можуть російські окупанти "націоналізувати" то що належить громадянам Росії? І як там стведжують, то виходить шо, росіяни платят нам податки? Невже як Рошен Росії!) - Мабудь, існує така "мінська угода", по якій ми повинні постачати залізну руду і концентрат терористам, а ті, у свою чергу плавити броню та сталь для гармат і снарядів.

http://biz.censor.net.ua/events/3021515/donetskiyi_metallurgicheskiyi_zavod_na_podkontrolnoyi_boevikam_territorii_ostanovil_rabotu_izza_blokady



Поки влада посилювала Банкову і Грушевського церберами, розраховуючи на протистояння мас у центрі Києва, - а Майдан вже пішов зі Сходу України і скоро спалахне. почнеться по всій країні! Марно ходити, просити "милостиню" до АП, КМ, ВР - їм наші "плакатики"з вимогами - до "лампочки"! А ось, коли кожен громадянин України стане точкою опору, непокори і протесту на місцях, в кожному місті, райцентрі, селі, в рідній квартирі, тоді влада побіжить прихопивши з собою давно упаковані валізи, бо у них не вистачить церберів на всіх!

 

Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: yuniks54



Коментарів: 5
avatar
1
1 ruhlyvy • 19:17, 09.03.2017 [Лінк на твір]
Слушно сказав, Юра! 
avatar
0
2 yuniks54 • 19:53, 09.03.2017 [Лінк на твір]
Борис, в моїй сільській голові не вміщається, як можна торгувати з тими, хто тримає ніж за пазухою і мріє тебе скоріше знищити. Мало того, захопити твоє житло і зробити твоїх дітей рабами Подібне нікчемність по відношенню до української нації під силу тільки зраднику.
avatar
1
3 ruhlyvy • 21:05, 09.03.2017 [Лінк на твір]
Юра, в даному конкретному випадку йдеться навіть не просто про людей, а про БАРИГ! Вони звикли на вінницькому базарі робити свої гешефти і їхня суть примітивна - торгувати з УСІМА, хто може заплатити! БАРИГИ! 
avatar
1
4 Asedo1949 • 15:59, 10.03.2017 [Лінк на твір]
Підтримую Вашу думку і вважаю, що п. Семен з побратимами зробив добру справу, розрізавши цей гнійник на Сході України. Народ дійсно повинен стати активним учасником всіх подій, щоб пришвидшити реформацію країни.
avatar
0
5 yuniks54 • 21:35, 10.03.2017 [Лінк на твір]
Влада отримала ультиматум, від ветеранів АТО, у двох-тижневий термін вирішити питання з націоналізацією "Сбербанку РФ". Так само, що б нагадати про себе, по всій Україні і у нас13 березня, понеділок з 10.00 відбудеться пікетування відділення Сбербанку Росії у Кривому Розі на проспекті Поштовому( навпроти міського театру) Адже напередодні Сбербанк Росії оголосив , що визнає паспорти ЛНР і ДНР і буде обслуговувати таких громадян! В заході візьмуть участь такі організації : "Автомайдан Кривий Ріг" , ГО "Криворіжці", ГО "ГРАД-Кривий Ріг", "Всеукраїнське об"єднання ветеранів". Запрошуємо також всіх небайдужих громадян, громадські об"єднання , політичні партії приєднатись до цього заходу!

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz