Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Ср, 24.04.2024, 07:33
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Дайте оцінку сайту української поезії
Всего ответов: 607

Це Росія, панове! Саме вона!

Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: ruhlyvy



Коментарів: 12
avatar
0
1 ruhlyvy • 02:04, 15.08.2017 [Лінк на твір]
Впевнений, що хтось обов'язково напише мені під цим мерзотним відео, що, мовляв, для чого ти отакий бруд виставив на головній сторінці "Анумо"? Відповідаю сходу: щоби знали та пам'ятали!
Росія, панове, на оцім відео присутня чітко та вичерпно! Ні, не "окремі ідіоти", а саме Росія! Країна, де розумних та шляхетних людей давно вирізали, а тих, хто примудрився якось вижити, дорізають щоденно і невпинно. Кого - фізично, а кого - морально!
Путін - однозначно президент цієї бидлоти! Саме він! І не треба плекати ілюзій, панове, що, якщо він кудись подінеться, то Україна зможе з Росією знову побрататись! З ким брататись, дорогенькі?! З генетичними скотиняками?! Ви гадаєте, що недорізані ліберали зможуть в РФ якось перемогти оцю свиноту і повести їх за собою до Європи?.. Га-га-га! :-)))
Панове, університети в Росії з'явилися на 300 років пізніше від Європи! Ці 300 років нікуди не поділися! Не вірите? То перегляньте дане відео ще раз! ;-)))
avatar
0
3 iakhnevich • 20:18, 15.08.2017 [Лінк на твір]
За 300 років може й прийдуть до цивілізації, а поки є, що є, тому й дивуватись не приходиться, що розкидаються своїми дітьми, постачаючи м'ясо в пащеку воєн. Научись.

Научись тишину уважать.
Научись тишину избирать.
Не кричать, не бомбить и не врать,
Чтоб позорно потом не бежать.

Научись ты ценить тишину.
И людей научись уважать.
Не беги же, как конь, на войну,
Чтобы мёртвым в лесу не лежать;

Грузом 200 не ехать домой,
И под № в ящике гнить
Уж ненужным, забытым страной.
Мир, глупцы, научитесь ценить.

Научитесь любовь избирать,
Не насиловать, не убивать
Чужого и зла – уж не желать.
Научись тишину уважать.
avatar
0
4 ruhlyvy • 23:27, 15.08.2017 [Лінк на твір]
Пані Галино, москалів чутливими віршами не пройняти! Вони - ординці, тому і поважають тільки батога! 
avatar
0
6 iakhnevich • 08:52, 16.08.2017 [Лінк на твір]
Ви маєте рацію. нажаль. Таке запухле від горілки створіння говорить: а Крим наш і скоро Донбас буде наш. Чи ж тобі від того легше? А то вже в крові: загарбувати, вбивати, нищити. Навіть звір, як не голоден, то не нападає.
avatar
0
8 ruhlyvy • 11:56, 16.08.2017 [Лінк на твір]
Саме ТАК, пані Галина! Росія в усі часи свого існування продуктувала у світ тільки дикунство та тиранію! "Жандарм Європи" - це саме про Російську Імперію. А Тарас Шевченко взагалі дав Росії вичерпну характеристику:  "Тюрма народів"! Але, судячи з усього, цивілізований світ вже перестав дивитися крізь пальці на витівки Москви. Конгрес США поставив РФ в один ряд з такими маргіналами нашої планети, як КНДР та Іран з ІДІЛ. Перший крок зроблено - ЗЛО названо ЗЛОМ. Ну, а далі - буде! Питання часу, коли країну, де панує масовий дебілізм та кривда в усіх її різновидах, поставлять на відповідне місце! Ми побачили крах СРСР, ми маємо побачити крах правонаступниці СРСР - РФ!
avatar
0
2 Asedo1949 • 17:16, 15.08.2017 [Лінк на твір]
Мене дане відео здивувало так, що й слів не залишилось, та й що тут скажеш...
avatar
0
5 ruhlyvy • 23:37, 15.08.2017 [Лінк на твір]
О, та сказати можна до чорта всілякого, пані Катерина! І можна, і ПОТРІБНО про отаке говорити! Голосно і чітко! Бо занадто українці шляхетні до "старших братів"! Ой, занадто! Я тут собі якось думав отаке: в Росії живуть мільйони вихідців з України. В принципі, отака сила-силенна могла би стати могутньою "п'ятою колоною", котра мала би реально впливати на ситуацію в оцій ІМПЕРІЇ ЗЛА. Але того абсолютно нема! Кавказці та азіати мають свої "п'яті колони" та лобістів в РФ, євреї - однозначно, а українці, в кращому випадку, мовчать перелякано, а в гіршому - стають затятими яничарами. Коли я на російському сайті стикаюся з дикою українофобією, перемішаною з ненавистю до євреїв, то, як правило, це житель Росії з українським прізвищем. Навіть іванови та пєтрови не такі затяті до українців та євреїв, як яничарики-іваненки та петренки. :-))) Оце є проблема, пані Катерино! Оце - сум! 
avatar
0
7 iakhnevich • 09:01, 16.08.2017 [Лінк на твір]
Правду ви говорите. Але за найменше протиріччя з ними, закривають сторінку. Самі мене запросили Стіхі ру, але, мабуть, не сподобався мій дух. Їм подобаються перевертні, і тоді мають рацію, коли із піною на вустах кричать: українське бидло.
avatar
0
9 ruhlyvy • 12:05, 16.08.2017 [Лінк на твір]
Пані Галино, я переконаний, що українці мають зараз йти на російські сайти та вести там пропагандистську роботу. Треба бути таким собі розвідником - вміти діяти в стані ворога так, аби непомітно та ЕФЕКТИВНО виконувати місію по розхитуванню російського імперства. Це не просто, але це потрібно, бо руські на українських сайтах свою роботу ЩОДЕННО ведуть, тож і українські патріоти мають відповідати таким самим чином. Знову кажу - це вельми не легко, але можливо. 
avatar
0
10 ruhlyvy • 12:02, 21.08.2017 [Лінк на твір]
Га-га-га! :-))) Москалі прибрали це скандальне відео! Воно так - відео прибрати, звісно, можна, а от НАЦІОНАЛЬНИЙ МЕНТАЛІТЕТ - ні! Ніколи!
Панове, я знайшов нове відео на ту ж саму тему! Хвала Богові, грязі на Русі вистачить на усіх! :-)))
avatar
0
11 kraynyuk46 • 22:19, 23.08.2017 [Лінк на твір]
Дякую за відео. Ти цілком правий, Борю, що російський менталітет не змінити. Це вже спадковість. Прикро, що маємо такого собі сусіда.
avatar
0
12 ruhlyvy • 00:51, 24.08.2017 [Лінк на твір]
Надя, горбатого могила виправить! Так воно і буде!    ;)

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz