Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Пт, 26.04.2024, 15:19
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Чи заповнюєте при публікації поле КЛЮЧОВІ слова/ТЕГИ?
Всего ответов: 161

Це Росія, панове! Частина друга - подарунок українським патріотам до Дня Незалежності України

Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: ruhlyvy



Коментарів: 5
avatar
0
1 ruhlyvy • 01:34, 23.08.2017 [Лінк на твір]
Між Росією та Україною страшенна духовна прірва! Даний випуск передачі "Гражданская оборона" ТБ-каналу ICTV демонструє це чітко та яскраво! Дивіться, думайте та робіть висновки! Слава Україні!
avatar
0
2 Asedo1949 • 14:08, 23.08.2017 [Лінк на твір]
Про такі "русские выходки" я знаю вже давно від наших молодих сусідів, які мають можливість і охоту подорожувати. Вони теж стверджують, що руських видно здалека і, що вони стараються уникати таких компаній, бо їм кожен раз стає стидно за слов'ян. Щодо всієї іншої показухи, то правду в народі говорять, що брехнею світ пройдеш, та назад не вернеш.
avatar
0
4 ruhlyvy • 23:28, 23.08.2017 [Лінк на твір]
Пані Катерино, в Туреччині є готелі, де зовсім не селять руських, бо там селяться тільки вихідці з Європи та інших НОРМАЛЬНИХ країн. Чому так? Бо НОРМАЛЬНІ люди не хочуть ОТАКЕ НЕПОДОБСТВО, котре роблять москалі, бачити та чути. Ми з жінкою два роки назад мали нагоду спілкуватися з москвичами у Канкуні(Мексика). Велика сім'я і неначе вся освічена. Вони не пили, але весь час бідкалися, що їх всюди дискримінують через те, що вони з Росії. Це виглядало брехнею, бо ми з жінкою всюди, де б не були, не мали навіть і крихти проблем, через те, що нас на тих курортах кваліфікували, як "руських" (через нашу мову, бо американське громадянство у нас на лобі не відбито). Ми всюди поводили себе достойно та культурно і вся обслуга була всюди з нами дуже чемною і навіть запобігливою. Ми щедро даємо "чайові", стримані та ввічливі, алкоголю не вживаємо, нікуди не ліземо та нікого не чіпаємо. Ото ж і маємо всюди дуже чемне ставлення. А руські страшенно закомплексовані. В них нема шляхетності в поведінці - або це разнуздане хамство, або заляканість та зашуганість. Все це ознаки НЕЦИВІЛІЗОВАНОСТІ Росії, як суспільства і переважної більшості москалів, як загалу. З хама пана не зробиш! Ні і ні! 
avatar
0
3 kraynyuk46 • 22:23, 23.08.2017 [Лінк на твір]
Знаю від людей, які літали на відпочинок в Єгипет, в терцію, про поведінку російських курортників. Місцева обслуга намагається, якомога менше контактувати з ними. Їх просто терпіти не можуть, за їхній п’яний дебош, безкультур’я, зухвальство і грубість. Мораль втратила для них будь-яке значення. У цьому відео зібраний матеріал, з яким ми знайомі з різних джерел інформації. Дякую за такий подарунок.
avatar
0
5 ruhlyvy • 23:40, 23.08.2017 [Лінк на твір]
Прошу, Надя!    :) Я отакі подарунки можу тобі щодня дарувати - їх на Ют'юбі повно.    ;)
Цього року у травні ми були у Пунта Кані(Домініканська Республіка), то там було доволі багато руських. Це були явно заможні люди, бо для руських отакий тур незрівнянно дорожчий, ніж подорож до Туреччини чи Єгипту. Та й готель, де ми були, - 5 зірок. Москалі там капітально пили і ми їх добре чули та бачили, але скандалів все ж таки не вчиняли. Бачили кілька пузатих "папиків" з розкішними молоденькими "кицями" у супроводі. Навіть бачили одного руського молодика, котрий всюди водив за собою аж двох "киць". Можливо дуже багатенький, раз проплатив двох ескорт-дівчат. Але ця "сімейка" вела себе нормально, а що вони уночі роблять, то те вже не наші справи.

   ;)

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz