Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Пт, 26.04.2024, 01:37
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Де Ви працюєте?
Всего ответов: 637

Військовий парад з нагоди 26-ї річниці з Дня Проголошення Незалежності України

Розділ новин: Зі святом! | Опубліковано: ruhlyvy



Коментарів: 8
avatar
0
1 kraynyuk46 • 07:12, 25.08.2017 [Лінк на твір]
В серці - радість і смуток, в душі - гордість, на очах - сльози. Дякую за відео. Житиме наша Україна! Її майбутнє в руках цих хлопців, наших захисників. Зі святом! Слава Україні!
avatar
0
2 ruhlyvy • 11:53, 25.08.2017 [Лінк на твір]
Саме ТАК, Надя, - майбутнє України належатиме оцим сильним та струнким хлопцям, на чиїх обличчях - рішучість та воля!
Після перегляду даного відео в мене залишилося враження, що абсолютна більшість українських генералів з отакими мордяками та пузами до НАТО пролізти не зможуть. :-)
Також було вкрай неприємно чути, що міністр Оборони України генерал Полторак не в змозі вимовити українською "морські піхотинці", а робить це російською - "марскіє пєхотінци"...
 Негативне враження в мене було і від спостерігання розпухлого та явно нездорового обличчя Петра Порошенка. Його промова була написана чудово, але на скільки було б краще, аби усі ці вірні слова казав не олігарх з вкрай сумнівним минулим і доволі каламутним сучасним, а РЕАЛЬНИЙ патріот України та щира і вольова людина, котрою є полковник Анатолій Гриценко...
avatar
0
3 kraynyuk46 • 09:48, 26.08.2017 [Лінк на твір]
Боря, не треба судити строго Полторака. Все життя всі команди і назви в армії (і не тільки) здійснювалися російською мовою. Не думай, що це так просто, одразу перейти на ідеальну українську. 
Твоя особиста неприязнь до Порошенка мені давно відома, але я її не поділяю. Чудова промова, без жодного заглядування у папери! Це вже не той Порошенко, який тільки-но заступав на пост Президента. Гриценку симпатизую і ти про це знаєш. Але... 
Свято було проведено на висоті, це визнають навіть наші недруги. Така вже в тебе звичка, шукати все погане.
 
Якби ти став Президентом України, що би ти зробив  в умовах війни і розвалу після горе-президентів, після зухвалого втручання Росії у внутрішні справи нашої країни? 
avatar
0
5 ruhlyvy • 15:14, 26.08.2017 [Лінк на твір]
Надя, Порошенко мав електронного суфлера(американці це вигадали і вживають на усіх заходах давно і постійно). Але це дрібничка. Стосовно Полторака, то він все життя був мєнтом і до армії ніколи ніякого відношення не мав. Його поява на посаді Міністра оборони України - тотальна заслуга Порошенка. На цю посаду, так само, як і на усі інші, Порошенко ставить тільки тих, хто ЙОМУ ОСОБИСТО ВІДДАНИЙ. Інтереси держави для нього - справа однозначно ДРУГА. Надя, те, що я тут сказав, - сота доля того, що сказали патріоти-українці під час Ходи Нескорених. Я її беруся скоро виставити, бо це те ж історія України і офіціоз гучних держзаходів не має затуляти ПРАВДИ ЖИТТЯ сучасної України. 
avatar
0
4 Asedo1949 • 14:28, 26.08.2017 [Лінк на твір]
Цілком підтримую коментар п. Надії і тримаюсь такої ж думки. Маємо, що маємо... Скоро казка кажеться, та не скоро діло робиться, та й на все потрібен час. Зміни все ж починають проглядатися. Приходять нові люди, з новим мисленням, появилося більше патріотично налаштованих і таке враження, що ми зрушили з місця, а коней на переправі, як кажуть, не міняють.
avatar
0
6 ruhlyvy • 15:25, 26.08.2017 [Лінк на твір]
Так, пані Катерино, Україна за три роки війни з Росією доволі суттєво змінилася на краще. Це тішить! Але! 10 мільйонів палких прихильників зрадницької Партії Регіонів нікуди не поділися і мають доволі могутню армію своїх представників на усіх рівнях України, включаючи і найближче оточення президента Порошенка. Це - факт, пані Катерино, котрий необхідно визнати. "П'ята колона" є в кілька разів більш небезпечною для української державності, ніж московська орда! Орду чітко видно і її дії доволі зрозумілі. А от руйнівна діяльність "миротворців-пацифістів", "істинних християн"  та "борців за дружбу народів", котрі пройшли добрячий вишкіл у ЛКСМУ та КПУ(читай, КГБ!), іноді мало помітна та сприймається українцями дуже поблажливо, бо те - "свої". До речі, навіть на "Анумо" - СУТО українському сайті, оці люди час від часу проявляють себе, майстерно прикриваючи свої обличчя масками "прихильників красивої поезії".
Те треба бачити, пані Катерино, і з тим потрібно боротися! Інакше ми усі можемо отримати смертельну поразку і в доволі близькій перспективі.
avatar
0
7 Таля • 13:18, 28.08.2017 [Лінк на твір]
Підтримую думки пань Катерини і Надії! Прекрасний парад, чудовий Президент( неперевершина промова) Навіть, як йому за вашими слпвами, підказували, що говорити( Я, одобисто в це не вірю) Він говорив відкрито проти московського агресора ! Такого ще не було на попередніх парадах! Присутність наших єропейських сусідів, а також США, Канади підкреслювало те , що ми таки прямуємо правильною дорогою! Ми Є частина Європи і будемо членами НАТО! Ляшко і його"парад" не на місці! Ми є НАРОД- і Схід і Захід РАЗОМ! Творім добро, а не розбрат! Прочитайте промову, яку говорив Порошенко на Світовому Конгресі Українців у Києві. Кажете -олігарх! А як ви назвете Трампа? Бізмесмен це не олігарх! Шкода , земляче, але тут наші з вами думки не сходяться! Єднаймося!
avatar
0
8 ruhlyvy • 02:25, 29.08.2017 [Лінк на твір]
Пані Наталія, Ви неуважні! Я віддав належне промові Порошенка. І усе, що було на параді - добре. Але кожна медаль має дві сторони і від того нікуди не дітися. Стосовно олігарха Трампа. Його доля мені здається вельми сумною - судячи з усього, варіант його усунення є дуже ймовірний і в доволі скорому часі. Подейкують навіть про грудень цього року. В Америці - ОТАК, пані Наталія!  І хвала Богові за те! А от в Україні раз за разом приводять до влади НЕ ТИХ і тоді змушені гинути на Майдані, аби їх викинути! Це не може не викликати тяжкого суму! Що ж до Вашого заклику єднатися, то ми з Вами вже об'єдналися зі Сполученими Штатами Америки і це робить нас ТОТАЛЬНО СПОРІДНЕНИМИ, бо Клятву На Вірність Америці ми з Вами давали однакову.   :)

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz