Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Пт, 19.04.2024, 01:52
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [797]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Де Ви проживаєте?
Всего ответов: 974

Кожен третій українець, не зважаючи на заборону, відвідує російський сайт "В контакте"

Кожен третій українець відвідує ВКонтакте

Вівторок, 3 жовтня 2017, 16:05

Кожен третій українець як і раніше відвідує соцмережу ВКонтакте, не зважаючи на заборону.

Про це свідчать дані Kantar TNS CMeter. 

Повідомлялося, що стабілізувалося охоплення соцмережі Facebook, за ним закріпилася третя позиція рейтингу. З заборонених сайтів значне зростання в цьому місяці показує Yandex.

Також, збільшення охоплення спостерігається у Wikipedia, яка завдяки цьому перемістилася з 6 позиції і в вересні закриває перший ТОП-5.

Повний вересневий ТОП-25 популярних сайтів виглядає наступним чином:

 

Нагадаємо, українці стали рідше користуватися інтернетом.

http://www.epravda.com.ua/news/2017/10/3/629742/
 

 

Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: ruhlyvy



Коментарів: 5
avatar
0
1 ruhlyvy • 12:08, 04.10.2017 [Лінк на твір]
Українці стали рідше користуватися інтернетом 
Вівторок, 3 жовтня 2017, 15:50

3725 переглядів 2

Кількість українців, що використовують Інтернет щодня, зменшилася з 52% в 2016 році, до 48% в 2017 році.Про це повідомляється дослідженні Connected Consumer Study 2017, опублікованому компанією Google, передає Liga.net.Дослідження проводилося компанією KANTAR TNS з 1 квітня по 30 червня 2017 року форматі персонального інтерв'ю. Розмір вибірки для України -1000 респондентів у віці 16+. Всупереч припущенням про молодому віці онлайн-користувачів, віковий розподіл виявилося досить рівномірним. Зокрема, користувачі старше 65
років складають 5% від загальної кількості користувачів інтернету в Україні. 10% від загальної кількості становлять люди у віці від 55 до 64 років, а кількість користувачів від 45 до 54 років становить 18%.
Найактивніші користувачі у віці 25-34 і 35-44 років - 27% і 23% відповідно.
 Сьогодні на одного українця припадає 1,4 підключених до інтернету пристроїв (в порівнянні з 1,2 пристроїв в 2016 році). Нагадаємо, 66% українців користуються інтернетом для особистих цілей.


--------------------------------------------------------------------------------- -------------
Виглядає так, що у людей, або стало менше часу на Інтернет, або менше грошей на оплату користування ним. Можливо, ще й таке - через доволі швидкий відтік української молоді за кордон, загальна цифра користувачів Мережею стала відповідно меншою.
avatar
1
2 karas • 20:12, 04.10.2017 [Лінк на твір]
Інтернет сфера пізнавальна - добра і зла - але треба як у всьому - мати міру - треба ще й особисте спілкування , досить що телебачення відбирає у людей просте спілкування , а тепер ще у багатьох дітей інтернет , ігри на компі чи мобілці - відбирають дитинство  . Для дорослих , батьків завдання - зробити цікавим життя людей в спілкуванні . Це важко , але я думаю що потрібно !
avatar
0
3 ruhlyvy • 23:21, 04.10.2017 [Лінк на твір]
Згоден з Вами, пане Іване! Але тенденція така, що користування Інтернетом в найближчі 10 років може стати тотальним. Смартфони буквально на очах стають компактнішими та розумнішими, ціни на усі ці девайси дедалі знижуються і скоро людина без міні-комп'ютера у кишені буде виглядати дивно і навіть підозріло. yes   Мною в дитинстві опікувалася бабуся, котра відвела мене у 5-ть років до бібліотеки, де я сходу став найактивнішим читачем. Але те було у 1965-му році... Індустріальна епоха поступилася інформаційній і це вже наша повсякденність.
avatar
0
4 karas • 19:04, 05.10.2017 [Лінк на твір]
Я думаю що і дітей , хоч важко і дорослих , можна навчити добре користуватися і інтернетом і своїм часом . Я працюю в школі і добре розумію - що треба вивчати психологію людини і тоді можна підійти до навчання з правильного боку . Це важка справа - вчити правильного життя , правильної поведінки , але в школі - не навчають , а вчать - бо навчати - це невимушено , а вчити - це в наказовому способі , а головне що в школі НЕ ВИХОВУЮТЬ , а з цього багато біди в дорослому житті , а головне від примусового ВЧЕННЯ в школі , у дітей відбивають бажання і охоту просто вчитися і я особисто думаю , що і діти і згодом багато людей ПРОСТО ХОВАЮТЬСЯ від життя в іграх в інтернеті , бо не маючи спілкування вдома , в сімї , в школі ... і т.д. люди багато шукають спілкування в інтернеті , багато людей чи дітей хочуть висловитися , бо і так буває часто що батьки не вислуховують своїх дітей , чоловік не хоче вислухати жінки , і т.д. - ми не навчилися слухати , ми хочемо щоб нас слухали ... Хоча ще дуже багато інших проблем ... А головне їх ніхто ніде не бажає вирішувати , особливо ГЛОБАЛЬНО !
avatar
0
5 ruhlyvy • 23:36, 05.10.2017 [Лінк на твір]
Ви все правильно сказали, пане Іване!  respect Але, але, але...

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz