Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Ср, 24.04.2024, 03:44
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Що є загрозою розвитку української мови?
Всего ответов: 497

Анатолій Гриценко на мітингу під Верховною Радою 19.10.17р.

Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: ruhlyvy



Коментарів: 16
avatar
0
1 ruhlyvy • 02:05, 20.10.2017 [Лінк на твір]
Почалось! До перемоги!
avatar
0
2 Asedo1949 • 16:22, 20.10.2017 [Лінк на твір]
Вважаєте, що Гриценко - мессія.., а я так не думаю, тим більше з такими партнерами, але поживемо побачимо... Знаю, що Ви скажете совкове мислення і таке інше, але я стоятиму на своєму; не бачу потреби змінювати владу тільки тому, що комусь сильно закортіло стати президентом. Він не Коперфільд, щоб по змаху палички вивести країну на перше місце у світі. Не хочу крові, яка на руку Путіну, та й навіщо руйнувати те, що вже досягнуте. Всі ці перетворення не можна зробити за один день чи навіть тиждень і тому наступить хаос на рік 1,5, а ворог не дрімає тепер уже і на західних границях(мовне питання), та й західні партнери які на нашій стороні, будуть вельми здивовані таким положенням справи, але нам що ми, як
Вічний революціонер
Дух, що тіло рве до бою,
Рве за поступ, щастя й волю,—
Він живе, він ще не вмер...
avatar
0
3 ruhlyvy • 21:26, 20.10.2017 [Лінк на твір]
Пані Катерино, рішення вже прийнято - доля Порошенка та його бариг вирішена. Гадаю, що, коли він піде(втече?) ми з Вами взнаємо такі жахливі речі про його оборудки, що волосся дибки підскочить. Чи буде кров в Києві? Не думаю. Стосовно ж полковника Гриценка, то він - не месія, але його кандидатуру на лідера України теж, здається, вже затверджено. Так що, пані Катерино, листопад-грудень усе розставить на свої місця.
Відносно Путіна, то в нього теж починається вельми тяжкий час. Але там кров ОДНОЗНАЧНО має бути. І дуже велика!
Дякую за цитату з Івана Франка. Його слів страшенно не вистачає нинішній Україні!
avatar
0
7 karas • 18:43, 22.10.2017 [Лінк на твір]
На зміну баризі Порошенко прийдуть бариги Гриценко . І лише той хто пізнав безгрошівя , і не бажає наживатися на нас як ті що були і що є при владі , можуть щось змінити . Це так як часто буває в подружньому житті - якщо хтось має мільйон і бере собі другого бідного - життя добре буває дуже рідко , бо той що мав гроші при народженні , а сам їх ніколи чесно не заробив , ніколи не зрозуміє того хто чесно працював , і часто гарував , якщо цього не розуміти , нема що пхатися чи в політику чи так як ми - в політиканство ! Може пора - комусь із нас ставати до ВЛАДИ ! Ви не пробували ???
avatar
0
10 ruhlyvy • 19:02, 22.10.2017 [Лінк на твір]
Пане Іване, 1991-му році я балатувався у депутати Остерської міськради від Руху. Мене не обрали, а обрали висуванця КПУ. Навіть через чверть століття після того, остряни голосують за пикастих колишніх комуняк та ригів. З тим нічого не можна вдіяти! Такою самою є майже уся Чернігівщина.
Стосовно ж приходу до влади злиденних, то ми це вже проходили за більшовиків. В усьому НОРМАЛЬНОМУ світі до влади йдуть ДОБРЕ ОСВІЧЕНІ та ДОВОЛІ ЗАМОЖНІ ЛЮДИ. Від спокуси корупції їх стримують ЖОРСТКІ закони, котрі діють чітко та однозначно!
avatar
0
6 karas • 18:39, 22.10.2017 [Лінк на твір]
Даремно нам сперечатися . Більшість з нас , що знаходятьсу тут на сайті - патріоти , а такі як цей і такі як тамтой ( Гриценко ... Порошенко ... Тимошенко ... ) роблять так як їм вигідно , а не простим людям , бо прості люди , тобто більшість з НАС , самі не хочуть діяти , і комусь довіряють . Я і проти Порошенка , але за ГІДНУ зміну йому , але не за Гриценка - стара політична "гвардія" своє вже віджила , пора братися до справи людям яким двадцять - двадцять пять - тобто які народилися вже за Незалежної України - у них інше мислення , їм потріне життя , а старшим - привілеї і нагороди . А з нагород - державу не збудуєш , лиш діями , і то СПІЛЬНИМИ ! Але не з цими " старикашками" , які вже своє віджили . Я теж старша людина і тому знаю як і ЧИМ вони думають !
avatar
0
9 ruhlyvy • 18:53, 22.10.2017 [Лінк на твір]
Пане Іване, згоден з Вами - краще було би мати когось з молоді за лідера, але треба бути реалістом - за якогось Шабуніна чи там Лещенка на загальноукраїнських виборах проголосують не більше 5% електорату. Щоби молодим прийти до влади за цієї Конституції, вони мають чекати ще років з 25. Залишається тоді, або обирати з тих, хто МОЖЕ бути обраним більшістю України, або змінювати Конституцію. Є ще варіант військового перевороту, в разі якого Провідником може стати хтось, типу Білецького - молодий, красивий, сильний та патріотичний. Але я знаю, пане Іване, що Ви вже тільки прочитавши фразу "військовий переворот" злякалися та занервували. Так? Так, пане Іване, так! ;) Ну, а раз - ТАК, то про що тут густо балакать? Лідером опозиції є зараз Саакашвілі, але він не може бути обраним кимось. Значить маємо Гриценка, Тимошенко та, скоріше за все, когось на кшалт Рабіновича. Не смакує? Тоді підтримуйте падлюгу-Порошенка - що ще тут залишається? ;) 
avatar
0
4 Лілія • 15:16, 21.10.2017 [Лінк на твір]
У кожного із них  рильце у пушку. Проте, у них на порядок менше від сьогоднішніх владних
avatar
0
5 ruhlyvy • 18:25, 22.10.2017 [Лінк на твір]
Ліля, я знав про Порошенка, що це відбірна мерзота, ще задовго до Другого Майдану. Це страшна трагедія для України, що людина, в котрої просто на генетичному рівні відсутнє всяке поняття про мораль, очолила державу у такий вкрай скрутний для неї час.  Навіть, якщо б я не знав про біографію Шоколада нічого, то мені повністю вистачило б швидкого погляду на його імідж. Чітко закарбував, як він та кум-Юрік Луценко переморгувалися та підсміювалися за спиною Олега Тягнибока, коли той зі сцени Майдану у грудні 2014-го казав людям про вплив Росії на ситуацію в Україні. Камера доволі довго фіксувала ниці пики Порошенка та Луценка, на котрих було написане: "Давай-давай, йолопе! Мели язиком отим лохам, а ми своє добре знаємо!" Падлюги вищого гатунку! Крутії та пристосуванці, котрі чудово цвіли і при СРСР, і далі - при всіх владах! Гнати тварюк, і гнати як найскоріше! І все те брехня, що цю сволоту нема ким замінить! В Україні є зараз тисячі порядних та відданих ідеї української державності людей! Тисячі! То ж, треба виводити цих РЕАЛЬНИХ патріотів на авансцену та рятувати українську державність! Часу, Ліля, в України обмаль. Йдеться вже навіть не про роки, а про місяці!
avatar
0
8 karas • 18:43, 22.10.2017 [Лінк на твір]
Мелють нам тепер усі - переважно що живуть у тяжкому грісі !
avatar
0
11 ruhlyvy • 19:06, 22.10.2017 [Лінк на твір]
Пане Іване, я бачу, що Ви, як і тотальна більшість українців, вщерть зневірені в усіх та усьому! Що ж, раджу в такому випадку Вам сидіти біля монітора комп'ютера та чекати - воно якось саме попустить. ;) 
avatar
0
12 karas • 20:48, 22.10.2017 [Лінк на твір]
Я не зневірений , я реаліст . Знаю лише одне - треба створити бойову ,тобто активно діючу партію чи організацію , де будуть оцінювати , не як зараз у партіях - хто гарно і красиво говорить , а хто що зробив , робить , тобто і буде робити , діяти , а такого лідера можуть підтримувати лише люди які його знають як ДІЯЧА , а не демагога , тобто усіх тих хто зараз і в минулому лише говорили - балакали , життя - це дія , - чи погана чи добра , а бездія - це те саме зло , тобто зло - це або бездіяльність , або погана дія , що дає погані плоди , і щоб зло робити не треба вчитися , а добру треба вчитися , бо щоб добре діяти треба працювати і головою і руками , а щоб були добрі плоди - треба дуже і дуже старатися . І поки такі люди в добрих намірах не згуртуються у СПІЛЬНІЙ ПРАЦІ , навіть якщо їх буде десять тисяч на цілу україну , вони не будуть життєдайною для України силою . А це не трапляється тому - що люди не вірують у правду , у добро , у любов , а тільки про них вміють говорити - базікати , як пустомелі... Тобто товкти воду в ступі...
avatar
0
13 karas • 20:55, 22.10.2017 [Лінк на твір]
Мені імпонує ваша сила духу . Ваші патріотичні наміри надихають . Але ми всі бездіяльні , і тому в бездіяльності в якій і я сиджу ... Важко щось здобути . І через мою також слабкість , я вже не кажу про інших , діються такі погані речі з Україною ! Ось і факти , які треба визнавати , але і треба їх змінювати !
avatar
0
15 ruhlyvy • 22:38, 22.10.2017 [Лінк на твір]
Пане Іване, таких, як Ви, дуже наполегливо і ретельно формували комуністи. Активних та ініціативних українців винищували за царату, за більшовиків і, вже чверть століття, за влади колишніх комуняк, котра панує в Україні і по сьогодні. Але! Усі перетворення в усіх, без винятку, країнах світу, не робить більшість(оте спекулятивне кліше - "НАРОДНІ МАСИ"), а лише невеличкі групки пасіонаріїв, котрі вміють згуртувати навкруги себе та повести уперед тих, хто боїться йти і не вірить нікому і нічому. Класичний приклад - Мойсей та натовп колишніх рабів-євреїв, котрих він вивів з Єгипту до Землі Обетованої і ПРИМУСИВ стати БОГООБРАНОЮ нацією, котра спромоглася завдяки зусиллям одинака-героя перемогти геть усіх своїх ворогів і вижити в самих неймовірно-несприятливих умовах. Чим узяв одинак-Мойсей? Власною вірою та здатністю геть на УСЕ заради ІДЕЇ - створити з натовпу рабів - НАЦІЮ-СВІТОВОГО ГЕГЕМОНА. Як бачите, на сьогодні, попри ТОТАЛЬНУ ненависть усіх і абсолютно усюди, євреї займають однозначно провідні позиції, де б їм не доводилося жити. Є приклад США, де відносно невеличка групка пасіонаріїв-масонів за вельми короткий історичний проміжок з різношерстного натовпу різномовних емігрантів спромоглася створити США, котрі зараз є країною-локомотивом геть в усіх сферах сучасного життя.
Підсумовуючи вищесказане, наголошую, що те Ваше "МИ" не є чимось визначальним. Вважав і вважаю, що Україні не потрібне оте "МИ" - достатньо, як каже пан Саакашвілі, "300 спартанців", котрі зможуть перетворити деморалізовані маси(оте саме "МИ") у рушійну силу, здатну на великі та доволі швидкі ПОЗИТИВНІ перетворення.
avatar
0
14 Лілія • 21:33, 22.10.2017 [Лінк на твір]
Гірко, коли більшість українців і досі лементує про те, що бізнес так званого Президента є чесно заробленим і втому ж дусі. Хоча, тут беручи до уваги лише компанію Рошен, за яку відсидів у тюрмі його батько можна говорити про цю "чесність" безперервно, не говорячи вже про інші 150  задекларованих  компаній, які за збігом обставин стали його власністю під час президенства, коли президенту згідно Конституції України взагалі заборонено обіймаючи таку посаду займатися іншою дохідною діяльністю. Взагалі допуск його кандидатури  на вибори вже говорить сам себе, у когось як гриб за сезон виросла ще одна вілла. Здається, усім засліпило, що 49 млрд кредитів бедемо віддавати ми -  прості люди. Мало того, що їх роздеребанили, так іще золотовалютні резерви країни порозтягували. Живем по-новому. Так солодко, що аж гірко.
avatar
0
16 ruhlyvy • 22:45, 22.10.2017 [Лінк на твір]
Ліля, тисну Вашу руку!  respect  Усе сказали чітко та вірно! Мені додати тут просто нічого, окрім вже рутинного "Банду геть!"  ;) 

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz