Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Ср, 24.04.2024, 12:21
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Де Ви працюєте?
Всего ответов: 637

Зоряна - Гімн Українських Націоналістів

Розділ новин: Новини та статті - культура | Опубліковано: ruhlyvy



Коментарів: 5
avatar
0
1 ruhlyvy • 02:39, 23.10.2017 [Лінк на твір]
Цей гімн у виконанні чарівної Зоряни я ставлю для усіх яничарів, вонючих совків та телепкуватих хохлів-пристосуванців! Слухайте, падлюки, та пам'ятайте, що дух Вільної України буде живий аж доти, доки дихає хоча б один патріот-націоналіст!
avatar
0
2 karas • 19:42, 24.10.2017 [Лінк на твір]
Так - Україна жива - українським словом , це перша ознака патріотизму - справжній українець розмовляє усюди на Україні лише по українськи . А друге - це діяти як патріот - відстоювати кожну справжню людину - українця на кожному місці ! Стояти за кожного справжнього патріота - стояти за УКРАЇНУ !
avatar
0
3 ruhlyvy • 23:23, 24.10.2017 [Лінк на твір]
Пане Іване, не можу не зробити Вам зауваження стосовно Вашого посту: не НА Україні, а В Україні і не "розмовляти ПО-українські", а "говорити українською". Вибачте, але так воно має бути. Оте "НА" та "ПО" було нав'язане українцям москалями, котрі мріяли перетворити Україну на те, чим є зараз Білорусь, де білоруська мова, фактично, зникла, а майже всі білоруси постійно вживають лише російську. Саме через це білоруси чи навряд без сторонньої допомоги зможуть колись відірватися від "братньої" Росії.
Стосовно ж того, що визначає справжнього патріота України, то я гадаю, що тут має бути одна, але головна річ - чітке знання ПРАВДИВОЇ історії України! З цього усе мусить починатися! Ті, хто вважає, що у 1943-му році Совіти "визволили  Україну від німецьких окупантів", не можуть бути патріотами України апріорі, бо
ІСТИННИЙ патріот має чітко знати і казати про те усюди, що замість
гітлерівців прийшли сталінці і визволення те було таке, що десятки тисяч українців дуже швидко зазнали не меншого лиха від москалів, ніж мали від німців!
Тепер друге. РЕАЛЬНИЙ український патріот не може підігравати тим, хто пише вірші у СУТО комуністичному дусі. Якщо боїшся
сказати те комуняці в очі, то хоча б не підігравай - йди мовчки повз! А писати схвальні або хитрожопі відгуки на вірші від нащадків червоної сволоти, котра робила усе, що тільки могла, аби Україна назавжди зникла і стала Малоросією, є ГАНЕБНИМ та МЕРЗОТНИМ! Гадаю, що Ви мене добряче зрозуміли, пане Іване, чи не так?..
avatar
0
4 spydut • 10:59, 25.10.2017 [Лінк на твір]
Знову і знову цікаві дискусії , шкода що про правильний правопис ми мало сперечаємось - хоча на Україні він є нестабільшим як і економіка , та все ж головне все одно зміст . А працювати все ж краще сам в Україні - де фронт є не тільки в АТО , бо воювати приходиться на кожному кроці - чи не з кожним чиновником , майже корупціонером . А ми боремося із собою , через нерозуміння в спілкуванні , і кидаємо каміння в братів . Адже я не знаю В ПРАЦІ ДОБРА ні вас ні Івана Українця , ні інших людей , а слова - в більшості випадків про ніщо не говорять . Як наприклад слова Порошенка і більшості владних чиновників - вони вміють краще говорити , а швидше дурити людей ніж ми усі разом - ось де головна проблема , ПРОБЛЕМА - малої , і в більшості неправильної інформації про те що робиться . Ось виступав Саакашвілі - це вже інформація про нього , був губернатором - це інформація про його діяльність , які дії і їх наслідки - це головне !
avatar
0
5 ruhlyvy • 23:58, 25.10.2017 [Лінк на твір]
Станіславе, досвічена та схильна до аналітики людина може навіть з кількох постів у Мережі, що залишила певна людина, зробити до чорта вірних висновків. Те, ЯК і ПРО ЩО людина пише, дуже конкретно та об'єктивно її характеризує. Сходу видно рівень освіченості, темперамент та політичні уподобання. Плюс до цього ще й імідж людини на фото. Скажімо, йолопа чи блядовиту жінку на фото вирізнити можна сходу, навіть не читаючи та не балакаючи з ними. ;) Спецслужби можуть скласти ВИЧЕРПНИЙ портрет людини, користуючись її активністю в Інтернеті. Ну, а маючи на руках інтелектуальний та психологічний портрет індивідуума, можна вдатися до процесу агентурної роботи з цією людиною. Навіть у самій Мережі! Так що, мій юний друже, слова в Інтернеті говорять ДУЖЕ про багато речей. Інша справа, що далеко не всі вміють все це розшифровувати... ;)

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz