Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Чт, 28.03.2024, 17:45
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [344]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [796]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [21]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [76]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Де Ви проживаєте?
Всего ответов: 974

Мої думки з приводу виборів президента України



Я - єврей, але мені огидно спостерігати за нинішніми президентськими перегонами в Україні, коли щирі українці повністю відсунуті убік людьми, котрі ні по суті, ні по формі українцями не є! Це трагедія української нації, коли мільйони громадян України щиро обирають собі главу держави з двох вихрестів-напівкровок і вертлявого кошерного блазня! Навіть за всевладдя КПРС і її української філії - КПУ всі, БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ, керівні посади в УРСР займали ВИКЛЮЧНО щирі українці, чиєю рідною мовою і в побуті, і на трибунах була українська мова і тільки вона! Так, це були комуняки, але УКРАЇНЦІ! Нинішня Україна (як, втім, і РФ) тотально підім'яті неслав'янського походження олігархічними кланами і саме цей фактор є визначальним і в політичній, і в економічній сферах життя цих колишніх частин Російської імперії / СРСР! 
Ігор "Беня" Коломойський, який вкрав у українців близько 10 мільярдів доларів в результаті афери з його "Приватбанком" і був вигнаний за це угрупуванням Порошенка з Києва до Тель-Авіва, намірився повернути собі втрачене, шляхом потужного фінансування кандидатів Володимира Зеленського та Юлії Тимошенко. Нахабний, гранично цинічний і здатний буквально на БУДЬ-ЯКИЙ злочин, Беня мріє зробити Україну своєю тотальною вотчиною! Що ж до Порошенка, то цей, так, найрозумніший і як би патріотичний і найбільш фінансово успішний в нинішній Україні, олігарх, говорить вдома російською і цим, в принципі, сказано усе!

Чи є кандидати-українці в цій виборчій кампанії? Виявляється, є! Серед 4-х десятків кандидатів є цілком гідні УКРАЇНЦІ, але олігархат їх не підтримує і тому ці хлопці навіть і чисто гіпотетично шансів на обрання не мають!
Ось об'єктивна реальність нинішньої України! Але найдивовижніше і обурливе навіть не це, а те, що голоси щирих українців, які протестують проти такого антиукраїнського шабашу, майже не чути! А хто ж кричить і буяє на вулицях і площах? Та бойовики "щирого українця" Андрія "Ар'є" Білецького, чий "Нацкорпус" жере з руки такого ж "українського націоналіста" Ігоря Валерійовича Коломойського! Чи є заслуги у Бені Коломойського? О, так! У Дніпрі їм побудований найрозкішніший єврейський центр в світі, на відкритті якого був сам президент Ізраїлю. Жителі цього регіону пишуть мені на українських сайтах, що Дніпро (колишній Дніпропетровськ) при губернаторстві Коломойського став просто чудовим по всіх параметрах. Так само в такому ж щирому захопленні перебувають і мешканці Харківщини, де всім і всіма заправляє мафіозний клан Геннадія "Гепи" Кернеса - іншого "щирого українця", який сколотив собі на харківських "потоках" багатомільйонні доларові статки.

Я народився і виріс в Україні, я бездоганно володію українською мовою і знаю правдиву українську історію - мені гірко і боляче бачити сьогоднішній крах української нації і зухвалість тих, для кого Україна, не більше, ніж "бізнеспроект"!

                                      17.03.19р.
Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: ruhlyvy



Коментарів: 2
avatar
0
1 Asedo1949 • 16:29, 18.03.2019 [Лінк на твір]
Мені   теж  боляче  дивитися  на  всю  цю   вакханалію  і    жидовські  манси,  але  Ви  ж  самі  бачите,  що  пробитися   через  цю  "броню"  немає  змоги  ні  один   українець,  бо  нема  серед  них  олігархів  і  це  теж  заслуга  євреїв,  клан  чужих  не  приймає. Мабуть,  ще  не  прийшов  той  час  коли  українці  будуть  допущені  до  державної  влади,  бо  не  знаю,  як  Ви,  а  я  вірю,  що  нічого  спонтанного  в  нашому  житті  нема,  а  зараз  маємо  сприймати  все  як  є,  а  крах  нації,  то  перебільшення,  бо  подивіться  хто  тільки   в   Україні  не  був  при  владі,  як  тільки  не  крутили  тим  народом,  а  український   етнос   живе  і  буде  жити  вічно.
avatar
0
2 ruhlyvy • 00:24, 19.03.2019 [Лінк на твір]
Пані Катерино, я довго аналізував ситуацію в Україні та порівнював її з тим, що є в усіх інших пострадянських країнах - ніде такого приниження титульної нації більше нема! Всюди при владі місцеві національні кадри. Схожа з Україною ситуація - у Росії, але там і у часи царату руські при владі майже не були - усім керували німці та інші європейці. Саме тому, що Україна опинилася у такому ганебному становищі, я і вжив словосполучення "КРАХ НАЦІЇ".
А тепер кілька слів про причини того, що сталося з українством. Вважаю, що вина лежить на самій нації, бо ломлять тих, кого можна ламати! Комплекс меншовартості, вайлуватість, наївність та тричі проклята жага нищити своїх - ось головні причини того, що мала нація так легко придушила націю велику! Євреї живуть усюди, але чомусь саме в Україні вони за останні десятиліття вибудували реальний Каганат за назвою "Україна". Зараз вже дійшло до краю - українців взагалі до керма країни не допускають! Найбільш дивовижним є й те, що цей красномовний факт виголосив отут не українець, а я - єврей! Куди вже далі котитися, пані Катерино? Українці вже не тільки рачки стоять, але навіть і не помічають того, що з ними сталося і не кричать про те ніде - прийняли ганьбу повністю і заспокоїлися! Пані Катерино, усе - за Кобзарем! Там про таке є багато і чітко! Тарас Григорович зараз у домовині кричить від огиди та образи за свій нарід!
 

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz