Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Вт, 16.04.2024, 13:54
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [797]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Як Ви дізнались про сайт?
Всего ответов: 424

Добірка зимових детективів

Начиталися різдвяних книжок і вже в очікуванні весни? Не поспішайте. Якщо вам не вистачає снігу за вікном, то добірка зимових детективів швидко виправить це. Зробіть собі гарячого чаю, залізьте під ковдру і насолоджуйтеся по справжньому сніжними історіями:


Агата Крісті «Вбивство у Східному Експресі»

Одна з найвідоміших детективних історій гідна того, щоб розпочати нашу добірку зимових детективів. Еркюль Пуаро змушений терміново їхати до Британії. Детектив не може не відмітити дивних пасажирів і підозрілих особистостей, та найбільше його дивує американець Ретчетт, що просить його охороняти. І не дарма. Вже вранці Ретчетта знаходять мертвим, поїзд потрапляє в сніговий замет і зупиняється, а Пуаро береться до справи. Бо тільки йому до снаги вияснити, чому всі ці люди опинилися в одному потязі та що вони приховують.
 

 

Анне Гольт «Могила на двох»

Допінговий скандал. Лижний спорт. Політичні ігри. Все це поєдналося в одній книжці про загадкову і водночас привабливу Норвегію. Одна з найкращих лижниць Норвезької збірної отримує позитивний допінг тест. Хтось хоче насолити Хеге Кін Морелл чи можливо підірвати репутацію всієї Федерації лижного спорту. Але, що якщо все набагато глибше і все це частина божевільного плану?

 


Роберт Бринза «Дівчина у кризі»

Еріка Фостер ще не одноразово трапиться вам в анонсах. Видавництво BookChef вже готує для вас нові книжки з цієї серії, а починати знайомство варто з першої.
Лондон сколихує величезне нещастя ще одна жінка знайдена вмерзнутою в кригу. Хтось сказав, що це випадковість, але детективу Еріці Фостер вдається віднайти зв'язок між жінкою, та ще трьома жертвами, що були скинуті у водойми. Хто і навіщо коїть ці жахливі вбивства?

 

 

Шарі Лапена «Небажаний гість»

Психологічний трилер, що не поступається детективам самої Агати Крісті. Тут вас чекає засніжений готель, компанія незнайомців та вбивства, що перетворюють бажаний відпочинок на крижане кладовище.
Хто намагається сховати свою таємницю в цих горах?

 

 


Жоель Діккер «Загадка 622 номера»

Швейцарські Альпи спокушають не тільки на активний відпочинок, а і на неочікувані пригоди. Одного грудневого ранку в розкішному готелі знаходять труп. Поліція не може знайти кінці цього заплутаного злочину і події швидко забувають. Аж доки багато років по тому до готелю не приїздить письменник Жоель Діккер.
Разом з прекрасною гостею вони беруться за діло, щоб розкрити цю заплутану справу та написати книгу, яка буде варта зіпсованої відпустки.
Жоель Дікер став не тільки автором цієї історії, а її головним героєм. Чи справді це так? Відповісти на це питання так само важко, як і здогадатися, що ж сталося тієї ночі у номері 622.
 
Сповнені інтриг та захопливих пригод ці книги допоможуть вам насолодитися зимою та відчути себе справжніми детективами. 


    Джерело публікації

Розділ новин: Куточок читача, глядача і слухача | Опубліковано: virchi


Радимо переглянути ще одну статтю на "Анумо...":

ТОП-5 найкращих романів про кохання усіх часів


    Ключові слова (теги) матеріалу: Могила на двох, Небажаний гість, що почитати, Дівчина у кризі, зимові книги, для читачів, Загадка 622 номера, Вбивство у Східному Експресі


Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz