Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Чт, 02.05.2024, 09:00
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Як Ви дізнались про сайт?
Всего ответов: 424

Призначення Сирського на Головкома ЗСУ - перемога Путіна та "п'ятої" колони в Україні?

 Повалення Залужного - величезна перемога Путіна. Призначення замість "Залізного Генерала" людини, батьків та брата котрої Путін, фактично, може використати, як заручників - значний крок Путіна до перемоги над Україною.

  Не виключено, що під час недавньої таємної розмови Зеленського та Єрмака з покійним нині Верховним Каменярем масонської ложі "Б`най Б`рит" - Генрі Кіссінджером, котра відбулася на Манхеттені і про котру українському загалу абсолютно нічого не відомо, йшлося саме про необхідні кроки, котрі ці ставленики Коломойського (читай, ХАБАДу ) зобов`язані зробити, аби Україна не змогла повернути території Приазов`я, які в кулуарах світової масонерії називають не інакше, як "Небесний Єрусалим", або "Нова Хазарія". З огляду на підготовку США до повномасштабної війни з Іраном, чи навряд проти цих планів може виступити американський політичний істеблішмент і, тим більше, пов`язаний з ХАБАДом через доньку та зятя, ймовірний наступний президент США - Дональд Трамп. В разі обов`язкових масованих ракетних ударів Ірану по Ізраїлю, з Землі Обітованої точно буде величезна втеча. Саме для цього і знадобиться українське Приазов`я, або "Нова Хазарія".

 Таким чином, судячи з усього, призначення повністю керованого та, нехай і не напряму, але пов`язаного з Москвою етнічного руського Сирського, замість впертого та реально українського  Залужного - початок підготовки до здійснення планів Закуліси стосовно України та українців.

 Чи може бути щось таке, що перекреслить цей план українофобів? Так! Але для цього українцям треба повністю прозріти і зрозуміти - де є найбільший ворог української нації. Якщо це станеться, то далі вже, як-то кажуть, на автоматі. Два попередніх Майдани - чудовий досвід українства, котрий показує, що воно може ламати будь-які плани будь-кого, коли рубом постає доленосне питання "БУТИ ЧИ НЕ БУТИ?"

Борис Костинський (С)
11.02.24р., Рочестер, штат Нью-Йорк, США

 

Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: ruhlyvy



Коментарів: 1
avatar
0
1 ruhlyvy • 00:59, 12.02.2024 [Лінк на твір]
Закуліса спланувала і пандемію, і війну в Україні, тому все йде чітко за її планом. Території Приазов'я - "Нової Хазарії" однозначно відходять Росії ( читай, Ізраїлю). Саме за цим планом був приведений до влади Зеленський, котрий потім впустив москалів через Чонгар, котрі сходу зробили головне в цій війні - захопили Приазов'я - "Нову Хазарію". Що буде далі? Прийде Трамп і припинить спротив України, бо він розпалить війну з Іраном. Іран буде знищено, але кілька мільйонів біженців втечуть з Ізраїлю. Отут-то і згодиться "Нова Хазарія" - Ізраїль-2. Ото вам, панове, і все! А ви думаєте, що можете щось там комусь довести!

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz