Дякую Вам, Любомире, за такі слова, але прошу Вас, не треба про мене писати... Єдина подяка від Вас - Ваші вірші, коментарі нашим поетам, яким так потрібна Ваша увага, підтримка.
Приємно, що сайт став для Вас улюбленим веб-ресурсом.
Любомир каже правду. Поезія це крапля лікувального бальзаму на наші рани нанесені буденними справами і не слід в поетичному осередку виливати свій поганий настрій чи депресію у вигляді нецензурних слів. Краще це робити у вигляді пезії чи прози. З найкращими побажаннями для всіх Співанка.
Що можу сказати? Неприємні інциденти трапляються на будь - якому сайті. Для цього існує попередження і бан! А атмосферу завжди формують користувачі:))))) Так що так
Згадаємо що треба друзів повертати і переглянути свої думки . Поганого було багато , та виправитися потреба всім . Ми маємо життя таке , бо десь у вечір утікає день .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")