..."аж вивертало" - мені так здається, що це про відразу до коханої людини і до кохання взагалі. А от про кохання треба щось набагато краще, набагато приємніше, тепліше, милозвучніше, солодше... (можете продовжити )
Якщо дозволите, скажу я: Кохяння приносить тільки Радість. А тільки це так БАГАТО. Знаєте чому, бо справжня Любов завжди поруч - обіймає і пестить, і ніжить, і голубить... невідчутно, але чуттєво, на відстані, але пристрасно.... та так, що аж у грудях щемить, милує душу, проймає жаром - просто хочеться.... ЛЮБИТИ. Сила Кохання народжує Радість вінчання Лине хвилею у забутття... Бо тільки так холодна бескінечніть жорсокого страждання, Перетворюється на Життя знов і знов... І я скажу тобі, Дитино, це ЛЮБОВ!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")