Ольга Стратович народилася 1989 року в селі Добросин
Жовківського району на Львівщині (землячка Василя Сагайдака). Навчається на другому курсі НУ „Львівська
Політехніка”(Навчально-науковий інститут економіки і менеджменту).
Від автора сайту:
Сьогодні
на інтерактивному модулі сайту перші її вірші друкую під свої логіном.
Сподіваюсь що Оля надалі власноруч розмістить багато своїх віршів і
стане нашим постійним відвідувачем.
Я б хотіла, щоб мені відкривсь той світ, Який освіта й праця тя́жка відкривають. Я труду не боюсь, боюсь безділих літ, Які по собі сліду не лишають!
А розум мій щоб напувавсь знаннями, І роки мудрість несли вікову, Я буду днями (інколи й ночами) Із книг черпати думку світову.
Ще мудрості у батька свого попрошу, У нього добрий сад, і син, і дім, Його слова у серці я завжди ношу. Вони порада в ділі будь-які́м.
Від матері ж візьму любов я щиру, Вона людей єднає на землі, Це той міцний фундамент миру, Що без нього ми пусті й слабкі.
За поміччю звернусь до свого друга, Руку він мені подасть завжди: В час щасливий і в годину туги Товариш любий рад допомогти.
Хай не ставить в докір хтось мені, Що ділитися, на жаль, не вмію Що не тільки брати треба у житті. Я це справді добре розумію.
Коли поселю я у власній хаті Мудрість, розум, дружбу і любов, Тоді усі, хто ними не багатий, Нехай гостюють в мене знов і знов.
Дуже гарний вірш! Та зміст який! "Золоті" слова: "боюсь безділих літ", "Ще мудрості у батька свого попрошу", "Від матері ж візьму любов я щиру, Вона людей єднає на землі", "Коли поселю я у власній хаті Мудрість, розум, дружбу і любов", Нам би такого прагнення, як у Олі!
я повністю згоден з тим що написав Василь.................................і зміст великий і слова підібрані просто супер........................................бажаю вам подальшого успіху
Якщо на листок паперу лягають рядки значить душі у тілі тісно:))) Маю надію, що Ви будете публікуватися на сайті самостійно. Я тут хоча і не так часто, але з радістю почитаю нові вірші та поспілкуюся з Вами:))))
Ми світові вивчаємо думки щоб будувати світ новий у доброті .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")