Не просто слово
Нехай співці оспівують красу,
Нехай художники малюють карнавали.
А те, що я у світ цей принесу,
Бажаю, щоб лиш люди не ковтали.
Можливо, це лиш мій максималізм,
А, може, просто, тільки витребеньки.
Можливо, я в словах шукаю хист,
Та радше, - це слова моєї неньки.
Бо це вона навчила мене жить,
В життя дивитись крізь багатогранник.
Тому й пишу. І що в віршах лежить -
Не просто слово, - а гіркий романтик.
Нехай гуде, якщо не зрозуміле.
Якщо ж почують - то нехій живе.
Я не описую у слові те, що миле,
А тільки те, що совість людську рве.
Додав: NeoNick (25.12.2007)
| Автор: © Микола
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 11
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА