Журавлем паперовим у небі,
Білим голубом за вікном -
Ким завгодно стану для тебе,
Щоб на крилах принести любов.
Якщо хочеш - сади мене в клітку,
Коли хочеш на волю пускай.
Я ж для тебе знайду диво-квітку
З чару-саду, що зветься Рай.
Підберу найгарніші співи
З голосів всіх відомих птахів.
Я готовий створити диво,
Я давно вже цього хотів.
Я волів би з тобою бути,
Щоб кипіла жагуча кров,
Тебе бачити, мила, чути
І свою дарувати любов.
Я думаю, що Ваш вірш, Миколо, може слугувати як посібник для закоханих чоловіків, адже прочитавши його своїй дівчині, можна надіятись на взаємність Гарно. Ніжно. Романтично. 5!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")