Його душа зійшла з Карпатських гір,
А пісня сколихнула Україну.
І засвітилася ясніш небесних зір
Івасюкова пісня незборима.
Мов водограї, мчать у світ пісні,
Ласкаво просять синюваті гори,
Червона рута сниться увісні,
Звучать, мов дзвін, Івасюкові твори.
Відлуння котиться за море-океан,
І знов вертає в рідну Україну.
Устав над світом велет і титан,
Що возвеличив пісню пісню солов'їну.
І пісня розлетілась поміж люду,
Народ пустив у серце ті пісні.
Твоє ім'я довіку жити буде,
Як невмерущі й вірші твої всі!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")