Молю Тебе, Божий Сину,
Як син церкви і народу,
Церков дай нам всі єдину
Й православним людям згоду.
Щоб Святіші Патріархи
З риз своїх стряхнули пархи.
Щоб потисли дружно руки
І церков настала злука.
Щоб всі наші Патріархи
Стали разом на колінах
Так як колись три монархи
При яслах Божого Сина.
Щоб світ бачив, що ми одні
І віра у нас єдина.
Всім розколом скажімо НІ!!!
Коли вільна Україна.
|