Скажіть, прошу, добрі люди
- Де вишивки ділись?
Хто в церкви несе нам бруди?
Чи нечисті сили?
Наша церква, а не наша...
Не така як вдома.
Хтось сказав, що чуже краще.
Хоч б’є з нього втома.
Чужий обрус на престолі...
Не свій хрест на бані...
Наші церкви стають голі.
Чуже в більшій шані.
А глянь, наше їдять молі.
Соромно кохані.!
11.04.2010р.
|