Я так тебе люблю
І ненавиджу водночас
Я душу дияволу продав
Щоб ти була зі мною
Я все віддав, я все продав
Я залишив лиш час
Який пробути суджено з тобою
Коли померла ти
Тебе я воскресив
Ціною власної
Душі безсмертя
А що тобі
Тобі вже все одно
Мене клянеш
Мене ганьбиш
Мені бажаєш смерті
За те що я
Твою безсмертну душу
Із раю провернув
У світ наш грішний.
|