Тебе я обійму І ніжно поцілую На руки я візьму Й до спальні віднесу
Приємна музика Тускляве світло І свічок аромат Це все що треба нам...
Завяжу очі я тобі Із шовку ніжного хустини Я роздягну тебе саму До кружев білосніжної білизни
Ти будеш швидко дихать і стогнати Від задоволення яке тобі я буду дарувати (Але не довго буде це, повір Бо криється в мені жахливий звір...)
Перший варіант вірша був без двох крайніх рядків.
|