Шановна Тетяно! Дуже близький і зрозумілий мені Ваш вірш, дуже... Але ще так багато всього попереду! Останній рядок мені здається песимістичним... Додайте йому оптимізму, щоб ми вірили у краще!!!
Отак просто скажу, що все Ваше римування ("слідкую" за Вами!) мені до вподоби! Поет - він, як фотограф, - вловив якусь мить (не обов'язково оптимістичну), пропустив через власну душу, вилив на папері... Наступна зафіксована мить буде вже іншою, можливо, дуже радісною. Але це вже буде інша історія...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")