Чому без тебе так самотньо?
А з тобою зникне страх!
Чому без тебе так прохолодно?
І не зігріє чорний птах...
Чому зникаєш,вороном летиш?
Коли ж ти,серце,тепер спиш?
Безліч диких думок,
У стилі казок,
Тільки правда у нас лебедина.
Як кохає юнак,
То не може він так,
Щоб була ти у нього єдина.
Віддасть дівка усе,
Вітер долю знесе,
Бо кохає вона чорнокрила.
І вже байдуже їй,
Чи він птах чи він змій,
Бо цнотливість дівочу згубила...
|