Викину тебе за борт свого серця
Та вип"ю кров зі скляного кельця.
Нема більш ангела у світлі,
Проблески добра тут ледь помітні.
Я - ангел,але небілий,
Ти хотів від мене бути вільний...
Отак прийшла шизофренія та вбила стосунки,
Тепер ми кохаєм лиш на малюнку.
|