Наталю, мені здається, що Ви просто опублікували чорновик твору. Над ним ще працювати і працювати... Такий обнадійливий і красивий початок Ви зламали рядком: Як ми жили з- тобой у мирі. з - тобой - це як? Після такого бажання читати далі пропадає. Та я дочитав, бо вірю, що людина, яка так гарно починає - вміє і гарно закінчити. Просто треба вибудувати логічно-смисловий ряд так, щоб у читача не виникало запитань. А Ваш вірш для читача - суцільні запитання: ні страждань, ні сміху - ?, чорна сукня - ?, добре нам з тобой - ?... Тема цікава, попрацюйте, будь ласка, над нею. Успіхів Вам і натхнення.
Пан Василь сказав у своєму коментарі правду, але, знаю по собі, з часом все раніше написане можна виправити, було б тільки бажання це робити.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")